Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Najhoršie seriály roka 2023: Toto bolo naozaj peklo, všetkému kraľuje hit od Netflixu

2. The Idol – HBO Max

V lete streamovacia služba priniesla minisériu od tvorcov kultovej Euphorie. Dej šesťdielneho seriálu (The Weeknd i Lily-Rose Depp) sa odohráva vo svete hudobného priemyslu a jeho spolutvorcom a spoluscenáristom je sám Sam Levinson, ktorému vďačíme za Eufóriu. K deju: samozvaný guru nadviaže komplikovaný vzťah s vychádzajúcou popovou hviezdou. Táto Jocelyn sa počas svojho posledného turné nervovo zrúti, ale chce sa vrátiť na scénu ešte lepšia a silnejšia: je predsa najlepšia a rozhodne najviac sexy speváčka USA – alebo sa jej prinajmenšom čoskoro stane. Jocelyninu vášeň podporuje manažér nočného klubu Tedros, charizmatický chlapík so špinavou minulosťou. Kam ju dostane jej nová láska? Pomôže jej vzlietnuť na vrchol, alebo poškodenú, trpiacu dušičku zvrhne do najtemnejšieho podpalubia?

Fanúšikovia však neboli nadšení, keďže seriál bol príliš toxický, temný, plný beznádeje. Na druhú stranu mal ambíciu ukázať hudobný priemysel bez škrupúľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Fear the Walking Dead #The Witcher #HBO Max #The Mandalorian #Disney+ #seriál sex/life #Vianoce 2023