Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máloktorý seriál sa dožil takejto méty na Netflixe: Teraz je to oficiálne...prichádza koniec!

Streamovací gigant potvrdil koniec svojho španielskeho seriálového hitu, ktorý prevalcoval celý svet.

14.12.2023 06:00
elita, Foto:
Seriál Elita predstaví poslednú ôsmu sériu na jeseň 2024.
debata

Elite (Elita) je španielsky seriál, ktorý pred rokmi doslova šokoval publikum. Príbeh o strednej škole, ktorú navštevujú deti najväčších zbohatlíkov a tí si užívajú silu mien svojich rodičov plnými dúškami. Okázalé párty, drahé oblečenie, sex, drogy, intrigy. Myslia si, že im svet leží pri nohách. Myslia si, že všetko vyrieši vydieranie, peniaze. Nie je to tak. Aj zbohatlícke detičky potrebujú to, čo všetci – lásku. A tú bolestivo nemajú a tak sa snažia svoje mindráky zahnať iným spôsobom.

Navyše je absolútne výnimočné, aby nejaký titul sa na Netflixe dočkal tak vysokého čísla série, ako to dokázala Elita. Koncom októbra mala premiéru dlhoočakávaná siedma séria, ešte pred jej uvedením bolo oficiálne potvrdené, že v príprave je aj ôsme pokračovanie. Napokon vysvitlo, že nadchádzajúca séria, ktorá dorazí na jeseň 2024 bude definitívne posledná. Škola pre tých najbohatších Las Encinas zavrie svoje dvere.

„Končíme v tom najlepšom,“ povedal tvorca seriálu Carlos Montero "S Netflixom sme dospeli k rozhodnutiu, že je čas to ukončiť. Hovorím to s veľkou ľútosťou, pretože to bolo niekoľko neuveriteľných rokov, počas ktorých som stretol úžasných hercov, spolupracovali sme so skvelými režisérmi. Elita zmenila život každého.“

Do pripravovanej ôsmej série sa vráti postava, ktorú by čakal už len málokto. Herečka Mina el Hammani alias Nadia, ktorá hrala v prvých troch sériách sa vráti spoza oceánu. Nakrúcanie tejto série je naplánované už na tento august a tvorcovia taja zápletku, ktorá privedie Nadiu späť do Španielska. Jej príbeh sa skončil na konci trojky, keď získala prestížne štipendium a mohla si splniť sen a odísť študovať do New Yorku spolu s jej niekdajšou úhlavnou nepriateľkou Lucreciou.

Po oznámení finálovej série zrejme toto nebude jediný návrat pôvodných postáv, ktoré „prežili“ dej v tejto španielskej dráme. Tvorcovia sa chcú rozlúčiť s fanúšikmi naozaj veľkolepo a posledných osem častí prinesie viacero prekvapení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Elita