Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kráľovská výplata: Ktorá herečka zarobila milión dolárov za minútu v seriáli?

Televízia HBO sa musela poriadne plesnúť po vrecku, kým si zabezpečila hviezdny návrat do seriálového hitu.

26.10.2023 06:00
sarah jessica parker, and just like that, ako... Foto:
Ako to bolo ďalej dostáva od HBO objednávku na tretiu sériu, Carrie Bradshaw rozhodne nepovedala posledné slovo.
debata

Divácky hit Ako to bolo ďalej… (And Just Like That…), ktorý je voľným pokračovaním kultového Sexu v meste odvysielal koncom augusta finále druhej série. A že to bolo finále! Diváci sa dočkali hviezdneho a vysnívaného návratu. Do deja sa nakrátko vrátila herečka Kim Cattrall alias Samantha Jonesová. Fanúšikovia Sexu v meste boli nadšení, že sa podarila zrealizovať jedna scéna. Lenže hoci na obrazovke to vyzeralo idylicky, samotná produkcia bola poriadne komplikovaná a nič nenasvedčovalo tomu, že Cattrall a jej bývalá priateľka Sarah Jessica Parker zakopali vojnovú sekeru ako v seriáli.

Situácia zašla tak ďaleko, že urazenú herečku „ukecal“ riaditeľ HBO, aby bola súčasťou nového pokračovania, pretože príbeh si to už vyžadoval. Napokon kývla. A jej minútový návrat a niekoľko prehodených viet bolo poriadne drahý. Hovorí sa, že Cattrall zinkasovala milión dolárov za jej účinkovanie za minútu na obraze.

Samotné nakrúcanie sprevádzali prísne pravidlá a podmienky. Cattrall sa odmietla stretnúť so svojimi kolegyňami a aj samotným tvorcom seriálu Michaelom Patrickom Kingom.

Kim Cattrall sa vrátila do seriálu a údajne za... Foto: HBO Max
kim cattrall, sex v meste, Kim Cattrall sa vrátila do seriálu a údajne za minútu účinkovania zhrabla milión dolárov.

Scenár finále len podčiarkol dôležitosť jednej scény, v ktorej Carrie a Samantha spolu telefonovali. Carrie uzatvárala veľkú životnú etapu. Opúšťa miesto, ktoré si fanúšikovia nikdy nemysleli, že opustí. Svoj pôvodný byt. Robí kráľovskú večeru pre svojich najbližších, aby s miestom, v ktorom prežila celý svoj dospelý život rozlúčila.

Lenže, ako sa ukázalo, pri stole mal sedieť ešte niekto. A to Samantha, ktorá by neváhala preletieť oceán, aby bola jednu noc so svojimi priateľmi. Finále teda dalo jasne najavo, že ich staré seriálové spory sú zažehnané. Nič to však nemení na fakte, že Samantha zostáva v Londýne.

Samanthe zabránilo počasie, aby sa dostala do New Yorku, chcela sa takisto rozlúčiť s ikonickým miestom, kde všetky štyri priateľky prežili svoje pády, ale aj vzlety. „Miranda a Charlotte mi o všetkom povedali, chcela som ťa prekvapiť. Je to tvoj byt, chcela som mu prejaviť úctu,“ hovorí Samantha. Carrie ju dala na odposluch a Samantha nezostala nič dlžná svojej povesti a rozlúčila sa s ním na diaľku a po svojom.

Seriál medzičasom dostal oficiálnu objednávku aj na tretiu sériu, ktorej premiéra sa očakáva najskôr koncom roka 2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #HBO Max #And Just Like That