Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový romantický seriál z Česka: Prepojí históriu a súčasnosť, sprevádza ho skladba s Richardom Müllerom

Pozrite si videoklip s Emmou Smetana a Richardom Müllerom.

12.08.2023 06:00
Emma Smetana, Richard Muller Foto:
Emma Smetana a Richard Müller naspievali titulnú skladbu k seriálu Eliška a Damián.
debata

Láska neprenáša len hory, ale aj čas. To si povedali tvorcovia nového romantického seriálu, ktorý bude síce trochu rozprávkou, ale tiež unikátnym výpravným pohľadom na to, čo prináša život naprieč stáročiami.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Prekvapujúce poradie: Hľadanie top slovenského seriálu pokračuje a prináša prekvapenia

Romantickú seriálovú novinku s názvom Eliška a Damián prinesie na jeseň česká televízia Prima. Tešiť sa na ňu môžu tešiť aj slovenskí diváci, ktorým si ju budú môcť pozrieť na televíznej stanici Prima Plus.

Nový romantický seriál Eliška a Damián uvedenie... Foto: FTV Prima
Eliška a Damián Nový romantický seriál Eliška a Damián uvedenie na jeseň TV Prima.

Hoci si diváci na seriálovú novinku musia ešte niekoľko týždňov počkať, titulná skladba k seriálu je už dnes známa. V pesničke s názvom Tahle jedna vteřina sa popri jej autorke Emme Smetana, ktorá zároveň stvárňuje hlavnú seriálovú hrdinku Elišku, predstavila aj slovenská spevácka hviezda. Jedinečný hlas Richarda Müllera v emotívnej skladbe dotvára atmosféru plnú kontrastov, ktoré prinesie aj samotný seriál. Text piesne napísal Emmin životný partner Jordan Haj.

Titulnú skladbu k seriálu Eliška a Damián... Foto: FTV Prima
Emma Smetana, Richard Müller Titulnú skladbu k seriálu Eliška a Damián naspievali Richard Müller a Emma Smetana.

Emma Smetana a Richard Müller k skladbe nahrali aj videoklip, ktorý sa nakrúcal v jednom z klubov na bratislavských Palisádach. „Som veľmi spokojný ako s pesničkou, ktorá je podľa mňa skvelá, tak aj s videoklipom,“ zhodnotil spoluprácu Richard Müller, ktorý prezradil, že zo zvedavosti sa rád pozrie aj na samotný seriál Eliška a Damián.

Videoklip k skladbe Tahle jedna vteřina:

Seriál prináša príbeh Elišky, ktorú hrá Emma Smetana. Tá žije v súčasnosti a postarať sa musí o zdedenú firmu. Damián, ktorého stvárňuje Robert Urban, prichádza z roku 1758. Vďaka elixíru začne cestovať v čase a jeho cesty sa čím ďalej tým viac začínajú pretínať so životnou cestou Elišky, ktorá mu nie je ľahostajná. A ako to už v rozprávkach býva, ich cesta k láske nebude jednoduchá a obaja sa budú musieť vzoprieť svojmu osudu.

Pozrite si prvú upútavku na seriál:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Müller #Emma Smetana #české seriály #Eliška a Damián