Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepší španielsky seriál na Netflixe sa dočká pokračovania: Vráti sa aj vyšinutý hrdina

Kultový seriál Papierový dom sa tento rok vráti s vlastným spin-offom a milovanou postavou!

27.09.2023 06:00
money heist, papierový doma, la casa de papel,... Foto:
Seriál Papierový dom: Berlín dorazí na Netflix v decembri tohto roka.
debata
Fico, Šimečka, Pellegrini Čítajte aj Posledná horúca predvolebná diskusia: V záverečnej debate sa stretnú lídri troch najsilnejších strán

Papierový dom (Money Heist/La Casa de Papel) netreba seriálovým fanúšikom špeciálne predstavovať. Ide o jeden, ak nie o vôbec najlepší španielsky seriál, ktorý bol doteraz nakrútený. Príbeh seriálu bol poriadne divoký, rovnako ako samotný dej. Prvé dve série nakrútila španielska komerčná televízia, avšak sledovanosť išla nadol a príbeh sa narýchlo uzavrel. Po nejakom čase si Netflix všimol tento seriál a prevzal ho. Prvé dve série prestrihla, rozšíril a objednal si ďalšie časti. Napokon vzniklo až päť sezón a napínavý seriál o prefíkaných zlodejoch si zamiloval celý svet.

Cinema City, VIP, megaplex Čítajte aj Luxus a nadštandardné služby. Takto vyzerá prvé VIP kino na Slovensku

Pôvodný seriál končil v decembri 2021. Išlo o jedno z najočakávanejších finále seriálu za posledné roky. O to viac záverečné rozuzlenie rozdelilo fanúšikov, podobne ako Hra o tróny. Kým jeden tábor toleruje uzavretie seriálu, ten druhý nie je spokojný. Seriál mal taký veľký úspech, že vznikla jeho kórejská variácia a niekoľko dokumentov.

Voda spieva Čítajte aj Koniec trápenia pre RTVS. Voda spieva dospela do finále, stala sa prvým jesenným prepadákom

Krátko po skončení hlavného seriálu, Netflix oznámil, že sa tejto výnosnej seriálovej značky nemieni vzdať a začal pripravovať spin-off seriál. V decembri tohto roka sa dočká veľkej premiéry. Dokonca sú už dostupné aj prvé zábery. Pripravovaná novinka sa zameria na postavu Berlína, teda charakter, ktorý vzbudil najväčšie kontroverzie. Nepochopený psychopat alebo génius?

COOP, samoobslužná predajňa Čítajte aj V Česku rastú automatické predajne ako huby po daždi. Slovensko nad nimi zatiaľ neuvažuje

Seriál Papierový dom: Berlín ukáže ďalšiu lúpež, tentokrát si Berlín brúsi zuby na 44 miliónov eur v aukčnom dome v Paríži, ktorý je dokonale strážený a nie je možné z neho nič ukradnúť. Je to naozaj tak? Berlín má dokonale prepracovaný plán, ako zrealizovať nezabudnuteľnú lúpež spolu s novou partiou zlodejov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #La Casa de Papel #Money Heist #Papierový dom #Papierový dom: Berlín