Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svet je nadšený, že sa Teória veľkého tresku vráti. O čom by mohol byť nový seriál?

Čoskoro čaká fanúšikov Teórie veľkého tresku veľký návrat. Tvorcovia potvrdili, že pripravujú nový seriál.

22.09.2023 06:00
teória veľkého tresku, the big bang theory,... Foto:
Teória veľkého tresku sa vráti. O čom však bude nový seriál. To nikto, zatiaľ, nevie.
debata

Spoločnosť Warner Bros. Discovery oznámila koniec streamovacej platformy HBO Max a štart úplného nového globálneho hráča s názvom Max, avizuje nakrútenie nového spin-offu zo sveta Teórie veľkého tresku. Kompetentní sú si vedomí, že potrebujú nalákať veľké množstvo predplatiteľov na exkluzívny obsah a značka Teória veľkého tresku je obrovským lákadlom.

Hlavný autor pôvodného seriálu Chuck Lorre dostal zelenú vytvoriť nový spin-off. Nateraz nie sú známe detaily, keďže prípravy sú v počiatočnej fáze vývoja. Isté je jedno, že nepôjde o priame pokračovanie „pôvodnej Teórie“, nie je však vylúčené, že sa v seriáli objavia milované postavy ako hostia.

Fanúšikovia „Teórie“ sa zároveň pýtajú, o čom by mohol byť nový seriál? Je tu však viacero možností, ktoré by sa mohli objaviť na televíznej obrazovke a zároveň by zostali otvorené dvere pre pôvodných hercov, aby si v novinke zahosťovali.

1. Seriál o Rajovi

Hoci pôvodný seriál nejakým spôsobom uzavrel, respektíve naznačil, akým smerom sa budú uberať životy obľúbených hrdinov, príbeh Raja zostal otvorený. Stále nenašiel svoju životnú lásku, po ktorej stále pátra. Ak by sa tvorcovia rozhodli ísť do tohto námetu, fanúšikovia by zrejme neboli sklamaní. Postava Raja ponúka obrovský potenciál pre absurdný humor, ktorým bola Teória veľkého tresku povestná.

2. Stuart a jeho obchod s komiksami

Hoci Stuart bol vedľajšom postavou, v príbehu seriálu zohrával dôležitú úlohu. Mohol byť pohľad na jeho život utiahnuť celý seriál? Fanúšikovia by zostali vo svete geekov, komiksov a zároveň by bol cítiť odkaz na pôvodný seriál.

3. Cooperovci, mínus mladý Sheldon

Nadchádzajúca siedma série spin-offu o mladom Sheldonovi bude zrejme posledná. Jeho príbeh sa postupne naplní a Sheldon opustí rodinu a odíde študovať do Nemecka, zároveň zomrie jeho otec. Tvorcovia by mohli staviť na fakt, že by ukázali životy ostatných členov rodiny Cooperovcov po osobnej tragédii a odchode Sheldona.

4. Detská verzia seriálu

Práve v mladom Sheldonovi sa na pár sekúnd objavili detské verzie všetkých postáv z pôvodného seriálu. Tvorcovia by mohli preskúmať životy Leonarda, Penny, Howarda a spol. v čase, keď ani len netušili, že sa raz sa stretnú.

5. Ďalšia generácia

V hre by mohol byť námet, ktorý by ukázal ďalšiu generáciu vedcov a geekov, ktorí by sa nasťahovali do bytu po Sheldonovi a Leonardovi a zároveň do bytu oproti by sa nasťahovala „nová Penny“. Fanúšikovia by zostali v známom prostredí, ktoré dobre poznajú a zároveň by sa otvoril priestor pre vytvorenie nových ikonických postáv.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teória veľkého tresku #HBO Max #streamovacia služba Max