Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Kriminálka s Maštalírom aj prvý slovenský fantasy seriál. Voyo v roku 2023 prinesie nádielku nových seriálov

Sex O’Clock

Zábery z komediálneho seriálu Sex O’Clock. Foto: Voyo
Sex O Clock Zábery z komediálneho seriálu Sex O’Clock.

Komediálny seriál o sexuálnom dospievaní tínedžerov, hľadaní vlastnej identity a prvých intímnych zážitkoch. A tiež o niekedy veľmi náročnom, ale neuveriteľne vtipnom rodinnom spolužití.

Seriál Sex O’Clock predstavuje obyčajnú rodinu, ktorá sa po prekvapivom odhalení musí naučiť fungovať bez ohľadu na to, čo si kto myslí alebo hovorí. Príbeh sa točí okolo dospievajúceho Adama – študenta strednej školy, ktorý sa až doteraz zaoberal predovšetkým svojou tanečnou kariérou a mučivou otázkou, kedy už konečne príde o panictvo. Zvraty v živote jeho rodiny však výrazne ovplyvnia jeho dospievanie.

Zábery z komediálneho seriálu Sex O’Clock. Foto: Voyo
Sex O Clock Zábery z komediálneho seriálu Sex O’Clock.

„Budú tam scénky, pri ktorých vám možno na chvíľu zabehne popcorn, ale nemyslím tým nič oplzlého, nemravného, sprostého. Proste situácie, ktoré sa stávajú aj v lepších rodinách, len sa o nich toľko nehovorí,“ prezrádza kreatívna producentka Marta Fenclová. V komediálnej novinke si zahrá aj trojica slovenských hercov – Zuzana Kanócz, Lucia Siposová a Csongor Kassai.

Kráľ Šumavy: Fantóm temného kraja Čítajte aj Legendou sa nerodíš, legendou sa stávaš. Prichádza nový Voyo Originál Kráľ Šumavy

Mozaika

Celkom pokojný život rodiny prevráti hore nohami radikálne rozhodnutie rodičov: rozviesť sa po štyridsiatich rokoch spoločného života. Chcú žiť po svojom a každý zvlášť. Peniaze plánujú získať z predaja rodinného domu, avšak ten musí prejsť rekonštrukciou. Než bude všetko hotové, je potrebné, aby im, každému zvlášť, poskytli útočisko ich už dospelé deti. Sú hneď štyri, tak to snáď nemôže byť problém. Alebo môže, a veľký. Seriál vzniká podľa scenára Alice Nellis, ktorá len prednedávnom uviedla do kín komédiu Buko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023