Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Pripravte sa na fantastický seriálový rok 2023! Tieto top hity si nemôžete nechať ujsť

3. Mandalorian – Disney+

Vo februári 2023 sa na Disney+ vráti obľúbený Star Wars hrdina po dlhšej pauze. Kým Disney stíhalo prvé dve série vyprodukovať iba s ročným rozostupom, na tretie pokračovanie si diváci museli počkať o „trošku“ dlhšie. Druhá séria mala premiéru na jeseň 2020. Malou náplasťou bol spin-off seriál The Book of Bobba Fett, v ktorom čiastočne pokračoval príbeh obľúbených postáv. Na plnohodnotné pokračovanie si však fanúšikovia Star Wars budú musieť počkať do februára 2023.

4. You – Netflix

Najobľúbenejší psychopat a sériový vrah sa vo februári vráti! Streamovacia služba avizuje, že nová desiatka epizód dorazí začiatkom budúceho roka. No bude v tom háčik! Podobne ako pri Stranger Things, tak aj You čaká rozpoltená séria. Netflix evidentne udomácňuje novú stratégiu pri svojich najväčších hitoch. Chce si tak zabezpečiť dlhšiu pozornosť publika. Prvá várka premiérových častí dorazí 10. februára, tá druhá, presne o mesiac neskôr, teda 10. marca.

5. The Walking Dead: Dead City – AMC

V apríli 2023 televízia AMC prinesie prvý hraný spin-off vychádzajúci z ukončeného pôvodného The Walking Dead seriálu. V hlavnej úlohe sa predstaví Maggie a Negan, ktorí sa ocitnú v New Yorku, ktorý je už roky zdecimovaný pádom civilizácie a chodiacimi mŕtvolami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Apple TV Plus #Disney Plus #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023