Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na fantastický seriálový rok 2023! Tieto top hity si nemôžete nechať ujsť

Kým niektoré seriály vedia svoj osud vopred a majú stanovený koniec, mnohé iné čaká veľká premiéra! A seriálový svet sa zaobíde aj bez pokračovania Rodu draka alebo Pána prsteňov. Televízie a streamovacie služby chystajú útoky na zmysly divákov. Máme pre vás výber toho najlepšieho, čo v roku 2023 uvidíte.

21.01.2023 06:00
jennifer aniston, the morning show, Foto:
Jennifer Aniston podáva v seriáli svoj životný výkon. Jej úloha neurotickej moderátorky jej sedí ako uliata.
debata

1. The Last of Us – HBO

Jeden z najočakávanejších seriálov roku 2023 sa predstaví už na jeho začiatku! A uvidia ho aj Slováci a to od 16. januára na HBO Max. Príbeh seriálu sa odohráva dvadsať rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, štrnásťročné dievča. Má ju dostať z karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro stane brutálnou, srdcervúcou cestou, pretože obaja musia precestovať Spojené štáty a prežitie jedného závisí na druhom.

2. The Witcher (Zaklínač) – Netflix

Už v lete 2023 sa vráti Zaklínač v tretej sérii. Hit od Netflixu zažije najväčšie zemetrasenie od jeho vzniku. Pre Henryho Cavilla to bude totiž posledná séria a následne projekt opúšťa. Od 4. série ho nahradí Liam Hemsworth. Dôvody, prečo Cavill opustil túto fantasy ságu, sa rôznia. Jeden tábor hovorí, že nestíha si plniť záväzky, keďže uzavrel novú dohodu s DC Comics a vracia sa vo veľkom ako Superman na strieborné plátna. Iné zlé jazyky tvrdia, že sú za tým konflikty s tvorcami, ktorí sa čoraz viac odkláňajú od knižnej predlohy, čo herca, ako veľkého fanúšika, veľmi hnevalo a nechcel sa ďalej podieľať na výrobe.

Trailer k druhej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Apple TV Plus #Disney Plus #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023