Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uf, tak toto vôbec nevyšlo: Pozrite si rebríček najväčších seriálových sklamaní tohto roka

Kým televízie a streamovacie služby slávia úspechy viacerých hitov, netreba zabúdať ani zoznam tých najhorších nepodarkov tohto roka.

23.12.2022 06:00
bridgerton, Foto:
Druhá séria hitu Bridgerton je dostupná od 25. marca na Netflixe.
debata

1. Bridgerton – Netflix

Asi len málokto by čakal, že v tomto rebríčku sa ocitne totálny divácky megahit od Netflixu, no treba dodať, že druhá séria, ktorú uviedol tento rok bola naozaj sklamaním. 4. Bridgerton – Netflix
Asi len málokto by čakal, že v tomto rebríčku sa ocitne totálny divácky megahit od Netflixu, no treba dodať, že druhá séria, ktorú uviedol tento rok bola naozaj sklamaním. Z rafinovaného príbehu zostal iba bezzubý tieň, ktorý však výborne poslúžil ako skvelá oddychovka na víkend. No divák veľmi rýchlo zabudne, čo sa vlastne v príbehu (ne)stalo.

Druhá séria hitu Bridgerton od Netflixu Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Druhá séria hitu Bridgerton dorazí  na Netflix...

2. Westworld – HBO

Štvrtá a šokujúco posledná séria sa vôbec nepodarila! A čerešničkou na torte je fakt, že HBO seriál bez milosti zrušilo, pričom tvorcovia od začiatku hovorili, že toto je seriál na päť sezón. Westworld tak zostáva bez akéhokoľvek záveru a vysvetlení. Tí, ktorí si tento sci-fi kúsok zamilovali si teraz môžu trieskať hlavu, pretože sa nikdy nedozvedia pointy a konečné rozuzlenia boja medzi ľuďmi a humanoidmi, ktorí sa rozhodli ovládnuť svet a pomstiť sa ľudstvu za všetky ohavné činy, ktoré na nich páchali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO #HBO Max #Disney+ #Vianoce 2022