Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Podarilo sa! Najsledovanejší lekársky seriál sveta to dokázal, spravil vlastný reparát

Verdikt

Do väčšiny epizód sa konečne vrátila povestná dynamika, humor, ale silné emócie, ktoré sa nesústredili len na hlavnú postavu. Svoje si užili aj ostatní. Silný príbeh si túto sezónu užil Schmitt (Jake Borelli), ktorému sa nepodarilo sólová operácia a jeho pacient umrel. Mladý lekár zažil obrovskú traumu, keď mu pod rukami vykrvácal pacient, ktorému sľúbil, že prežije. Rozhodol sa odísť, trpel posttraumatickou poruchou a trvalo veľmi dlho, kým nadobudol pocit, že sa musí vrátiť.

Záber z 18. série Grey's Anatomy. Foto: ABC
greys anatomy, Záber z 18. série Grey's Anatomy.

Tento seriál je veľmi špecifický, vzhľadom na dlhé roky vysielania. Častokrát sa v príbehoch postáv príliš nedeje, len tak prechádzajú epizódami, riešia svoj osobný život, ktorý ich vždy vezme nečakaným smerom a divák sa aj tak nevie odtrhnúť. Stále prevláda zvedavosť publika a neutíchajúca nádej, že všetci dôjdu k zdarnému koncu. Ten však stále neprichádza, pretože scenáristi musia každý rok vymyslieť novú sériu a jednotlivé charaktery sa preto musia iba zamotávať.

Klinika Grace má našliapnuté dosiahnuté métu dvadsiatej série a bude to obrovský úspech. Fanúšikovia tejto lekárskej drámy príjmu takmer všetko, čo im tvorcovia ponúknu. Našťastie 18. séria bol tým poslíčkom, ktorý prinavrátil tomuto deju to, čo diváci vždy chceli a počas kovidu to nedostali. Stačí sa len usadiť a nechať sa unášať strastiplnými príbehmi, ktoré títo lekári stále prežívajú. Dobrou správou je, že konečne bude tento seriál plnohodnotne dostupný aj na Slovensko. Streamovacia služba Disney+, ktorá nedávno odštartovala aj na Slovensku, ponúka všetky série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen Pompeo #Grey´s Anatomy