Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Bolo načase! Jedna z najväčších seriálových blbostí súčasnosti to má zrátané

Kedysi trápne zápletky zachraňoval aspoň vtipný scenár pokúšajúci sa parodovať, teraz pokusy o vtip vyvolávajú skôr znechutenie a čudný pocit trápnosti v divákovi, ktorý sa cíti nepohodlne aj za hercov behajúcich na obrazovke. Tento seriál bol vždy na chvoste rebríčku sledovanosti, no televízia The CW nejakým zázrakom vždy pretlačila nakrúcanie novej série.

Je doslova zázrakom, že Legends of Tomorrow dosiahli sedem sezón. A to dokonca sa vážne uvažovalo o ôsmej sérii, ktorá by bola už naozaj posledná. Medzičasom, v rámci znižovania nákladov, odišlo viacero pôvodných hercov a boli nahradení „lacnejšími“ kolegami, čo ešte viac znížilo, už tak katastrofálne nízko položenú latku „kvality“.

Legends of Tomorrow mali na 99% istú ôsmu sériu, dokonca aj príbeh sedmičky bol prichystaný na pokračovanie. Škrt cez rozpočet nízko sledovaným seriálom spravila snaha predať najmenšiu celonárodnú americkú televíziu. Majitelia potrebujú dostať stanicu finančne na nohy a to znamená dať stopku neperspektívnym projektom. Práve táto stanica je známa tým, že umelo predlžovala viaceré seriály, prípadne ich schválila skrátené finálne série, aby diváci a tvorcovia dostali adekvátny koniec.

Teraz sa tak nestane. A aj tých pár divákov, ktorí zvládali tento seriál sledovať sa nedočkajú uzavretého konca. Siedmu sériu sledovalo v priemere už iba 860-tisíc divákov, s ratingom 0.2.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow