Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

To, že Reese Witherspoon vie zahrať aj vážnejšie polohy, to sa už vedelo z iných projektov. No Jennifer Aniston, ktorá zostane zaškatuľkovaná ako Rachel z Priateľov a z priehrštia rýdzo komediálnych filmov, teraz ukázala, aká kvalitná herečka v skutočnosti je. A bežný divák zostal ako obarený. Aniston a jej postava Alex Levy bola niečím úplne iným, na čo bol zvyknutý.

Zabudnite na vtipnú Jennifer! Zrazu sa na obrazovke objavila vyslovene odporná, chladná, vypočítavá, excentrická osoba, ktorú síce Amerika miluje, no v skutočnosti je to falošné indivíduum neustále strachujúce sa o svoju pozíciu a odkázané na prísun sympatií od divákov, pričom jej súkromie je peklo. Rozvedená moderátorka rannej šou. Lenže príchod konkurencie v podobe novej moderátorky Bradley Jackson (Witherspoon) začne obrusovať hrany a Alex začne konať aj dobro.

Presne na tomto princípe bol postavený koniec prvej série a bol hnacím motorom pre druhú sériu. Tá však kvôli pandémii meškala až rok. Novej desiatky epizód sa nedočkaví diváci dočkali až po dvoch rokoch od premiéry jednotky. To však na sile seriálu neubralo. Tvorcovia sa spoliehali, že prvá séria na nich zanechala hlboký dojem a dobre si pamätali obraz o televíznom zákulisí, ktoré v minulosti vykreslili. Nová séria na týchto základoch už len stavala a išla viac do hĺbky.

Druhé pokračovanie a jeho dej ťažilo z obvinení z rasizmu, samovraždy kolegyne, ktorá neuniesla obťažovanie. Razom sa milióny divákov po USA dozvedelo, ako to reálne vyzerá v zákulisí televízie UBA a to sa nikdy nemalo stať! Teraz vedenie musí potichu zametať stopy, vyrábať pozitívne PR, svedkov podplatiť, utíšiť a upriamiť pozornosť niekam inam.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #Apple TV Plus #The Morning Show