Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sexuálna inkvizícia a bláznivé zápletky! Lenže hit od Netflixu prvýkrát začal nudiť

Začiatkom minuloročnej jesene potešil Netflix všetkých nedočkavých fanúšikov seriálu Sex Education (Sexuálna výchova), konečne sa do vysielania dostala tretia séria. Tá bol mimoriadne očakávaná, keďže jej produkcia bola zdĺhavá, komplikovaná, ostatne ako všetky filmy a seriály, ktoré vznikali v čase pandémie, keď očkovanie nebolo k dispozícii.

17.03.2022 07:00
Sex Education, Foto:
Toto čakal asi len málokto, ale tretia séria mala veľa hluchých miest.
debata

Filmári a herci sa museli zmieriť s tvrdými pravidlami, ktoré streamovací gigant zaviedol, aby sa vírus nešíril pred a za kamerou. Bolo to prospešné pre všetkých, aby sa cítili bezpečne. Najmä, aby sa eliminovalo meškanie filmov a seriálov na minimum.

To sa výrazne dotklo aj tretej série, ktorej premiéra sa stihla až v septembri minulého roka, takmer 20 mesiacov po premiére dvojky. Nádej na zlepšenie tu je! Samozrejme je tu očkovanie, ktoré Netflix nariadil ako povinné pre svoje projekty. Navyše krátko po premiére tretej série bolo oznámené, že Sex Education bude pokračovať aj štvrtou sériou, čo bolo na vývoj deja viac ako potešujúca správa. A zostáva len dúfať, že nová osmička častí príde skôr ako za dvadsať mesiacov. Hovorí sa, že do tretice všetko dobré.

Týmto porekadlom sa, očividne, riadili aj samotní tvorcovia, ktorí priniesli štandardne nadštandardnú kvalitu, hoci bolo už badať, že sa začínajú zamotávať a inak dobre rozbehnutý komediálny seriál strácal dych. Čo je, na druhú stranu, úplne normálne. Vždy platí, že po prvej sérii sa v druhej podarí zrecyklovať to dobré z jednotky. No v prípade tretej série sa dej musí posunúť a priniesť nové veci. A to sa stalo aj v tomto britskom komediálnom hite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Sex Education