Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Šialený a vyšinutý! Tento seriál vás totálne vtiahne a nedokážete sa vymotať

Verdikt

Je to pomerne zaujímavé, ale Deväť neznámych sa naozaj dostáva pod kožu a neraz prichádza nepohodlie aj do obývačiek. A to je super! Málokedy sa stane, aby nejaké televízne dielo prekročilo až do takejto znepokojivej miery hranicu obrazovky.

THE ADAM PROJECT Čítajte aj Netflix chce v roku 2022 ohúriť filmovou ponukou. Pozrite sa, čo chystá

Herecké výkony sú fantastické. Veľkú pozornosť na seba strháva, pochopiteľne, Nicole Kidman, ktorá je ako Masha bezkonkurenčne fantastická, znepokojivá, až strašidelná. Vygradovanie jej príbehu je prekvapujúce, dojemné, veľmi smutné a tak isto mimoriadne kontroverzné.

Seriál zavedie divákov do neštandardného... Foto: Hulu
Nine Perfect Strangers, nicole kidman, Seriál zavedie divákov do neštandardného liečebného domu. Niečo takéto ste nikdy nevideli.

Týmto seriálom sa treba nechať najprv úplne pohltiť a nechať sa unášať. Absolvujete vlastnú terapiu v Tranquillum House, ktorá nemusí byť spočiatku príjemná, ale neskôr bude prospešná a možno si z tohto seriálu odnesiete omnoho viac, ako by ste na začiatku čakali. Deväť neznámych je skvelá jednohubka, pri ktorej sa dá pousmiať, byť smutný, dojatý, znepokojený, ale po skončení si uvedomíte, že sa vám dostal pod kožu a budete naňho spomínať aj mesiace po uvedení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Hulu #seriál Nine Perfect Strangers