Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

Verdikt

Druhá šanca, je bezpochyby, najlepší seriál, ktorý trhový líder ponúka. Príbeh ponúka obrovský potenciál nielen do prvej, ale aj do potenciálnych ďalších sezón. Je tu rodinná dráma a tragédia, komplexný ťahúň celého deja v podobe Fabiána. Je tu lekárske tajomstvo, osobné životy postáv. Samotná hlavná zápletka so stratou pamäti je ohromne silná, prežiť si najväčšie životné traumy ešte raz by zvládol len málokto. Koleník v ťažkých scénach exceloval.

Sem-tam rušili veľmi zvláštne volené prestrihy medzi scénami, to by sa zišlo do budúcnosti upraviť. Celkový vizuál, zvolená hudba vhodne doplnil herecké výkony. Pilotná epizóda mala skvelý drive, nenudila, bolo stále sa na čo pozerať. Nebola v nej jediná zbytočná scéna. Presne takto sa má robiť moderný seriál na Slovensku!

this is us, Čítajte aj Aký bude seriálový január? Predsa plný premiér, toto si nenechajte ujsť

Pričom vznikla prirodzená zvedavosť na ďalšie epizódy. Pred časom sa hovorilo o Červených páskach, ako o top lekárskom seriáli, ktorý Markíza vytasila. Druhá šanca posunula latku výrazne vyššie. Vďakabohu za to! Zas a znova sa ukázalo, že tím tvorcov okolo Petra Kelíška vie priniesť na obrazovky prvotriednu kvalitu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Druhá šanca