Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto nie je 1. apríl! Do seriálu o zombíkoch sa po rokoch vracia hlavná postava

Konečne zo zombie univerza prichádza správa, ktorá potešila! Kto sa vracia späť do hry?

28.01.2022 07:00
fear the walking dead, Foto:
Do rádioaktívneho sveta plného zombíkov sa v nových častiach vráti pôvodná postava! Po štyroch rokoch sa v deji objaví herečka Kim Dickens alias Maddison Clark.
debata

O „smrti“ tejto postavy sa roky špekulovalo a fanúšikovia sa nevedeli zmieriť s tým, že je nadobro preč. Už čoskoro sa ich túžby vyplnia. Do prvého spin-off seriálu Fear the Walking Dead sa vracia herečka Kim Dickens alias Madisson Clark!

Do deja sa vkradne už v druhej polovici aktuálnej siedmej série, ktorá sa začne vysielať od 17. apríla 2022. Navyše stanica AMC oznámila, že seriál dostáva objednávku na ôsmu sériu a v nej už Kim Dickens bude mať, opäť, jednu z hlavných úloh. Hlavná ženská postava tohto seriálu sa teda po štyroch rokoch vracia!

Herečka Kim Dickens sa po takmer štyroch rokoch... Foto: AMC
kim dickens, fear the walking dead, Herečka Kim Dickens sa po takmer štyroch rokoch vracia do seriálu Fear the Walking Dead.

Práve zvláštny odchod hlavnej ženskej postavy je tvorcom dodnes vyčítaný. V priebehu prvej polovice štvrtej série, nečakane, napísali do príbehu jej krutú smrť. Lenže jej telo nikdy nebolo ukázané, čo vytvorilo priestor na špekulácie o možnom návrate. Roky plynuli a do deja sa Maddison Clark nevracala, tvorcovia na tému jej možného návratu mlčali a divákom ponúkali rozkolísanú kvalitu seriálu v závislosti od jednotlivých sezón.

Kim Dickens, fear the walking dead, Čítajte rozhovor Kim Dickens: Zombie apokalypsu by som prežila!

Zásadná zmena kvality prišla so šiestou a aktuálnou siedmou sériou. Fear the Walking Dead sa hrá s rôznymi zápletkami a skutočnosťami v zombie svete, na ktoré iné seriály nemali odvahu ukázať. Najnovšia séria ukazuje rádioaktívne územie v Texase, po výbuchu bomby, ktorá mala zničiť chodiace mŕtvoly a vytvoriť čistú krajinu pre reštart. Nič z toho sa nestalo. A práve do tohto nehostinného prostredia sa vráti aj divákmi obľúbená postava Maddison Clark v podaní herečky Kim Dickens!

Do deja zavíta už v tejto sérii, dá sa očakávať, že na jej návrate bude postavený záverečný cliffhanger a od pripravovanej ôsmej série sa ujme opäť titulu jednej z hlavných postáv a seriálu sa naplno vráti jeho zašlá sláva.

„Madison Clark je pôvodnou postavou seriálu Fear the Walking Dead – hrdinská, komplexná. Surový talent, sila a brilantnosť Kim Dickensovej opäť elektrizujú univerzum Walking Dead a my nemôžeme mať väčšie šťastie, keď ju máme späť," píšu tvorcovia vo svojom vyhlásení pri príležitosti jej návratu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Walking Dead #Fear the Walking Dead #Kim Dickens