Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nuda nehrozí! Prichádza naháňačka za diamantmi Red Notice, zopár drám aj komédie

Päť filmových noviniek, ktoré tento týždeň prináša Netflix, HBO Go aj Disney+.

09.11.2021 09:22
RED NOTICE Foto:
V naháňačke Red Notice si zahrali Ryan Reynolds, Gal Gadot a Dwayne "The Rock" Johnson.
debata

Red Notice – 12. november Netflix

Nová, nadupaná a naleštená akčná komédia s hviezdnym hereckým obsadením. Odvážna lúpež dá dohromady top experta FBI na profilovanie zločincov (Dwayne Johnson) Známy hollywoodsky svalnáč Dwayne Johnson znova vyráža do terénu! Tentokrát ako top expert FBI na profilovanie zločincov FBI John Hartley, ktorý má dostať za mreže tých najhľadanejších „grázlov“ rôzneho druhu, na ktorých vydal Interpol zatykač najvyššieho stupňa, tzv. Red Notice. Chtiac-nechtiac musí uzavrieť partnerstvo so zlodejom umeleckých diel svetového rangu Nolanom Boothom (Ryan Reynolds), aby chytil najhľadanejšiu zlodejku umenia, známu pod prezývkou „The Bishop“ (Gal Gadot).

Ako rozdeliť rodičov – od 11. novembra na HBO GO

Americká dramedy. Pätnásťročný Damien je unavený z večných hádok svojich rodičov a vyhodnotí ich vzťah ako nefunkčný. So svojou najlepšou kamarátkou Erin sa rozhodne vytvoriť im vhodné podmienky, aby si našli nových partnerov.

Večná krása – od 14. novembra na HBO GO

Britský romantický dramedy film Večná krása (Eternal Beauty) hovorí o príbehu lásky v nezvyčajnom kontext. Jane prepadá zúfalstvo pre vážne psychické ochorenie, ktorým trpí. Narazí však na nové zdroje lásky a života, ktoré prinesú prekvapivé výsledky.

Prebiehanie (The Passing) – od 10. novembra na Netflixe

Táto dráma nás prenesie do New Yorku počas 20. rokov 20. storočia. Mladá černoška narazí na kamarátku z detstva, ktorá sa vydáva za belošku. Toto stretnutie prevráti jej svet hore nohami.

Home Sweet Home Alone – od 12. novembra na Disney +

Desaťročný Max Mercer (Archie Yates z oscarového Králička Jojo) omylom zostane doma, zatiaľ čo jeho rodina odcestuje na prázdniny do Tokia. Keď Max zistí, že má dom sám pre seba, teší sa a robí všetko, čo mu rodičia nedovolia. Až kým si na dom nezačnú brúsiť zúbky dvaja kriminálnici (Ellie Kemperová a Rob Delaney). Zatiaľ čo sa rodičia snažia dostať čo najrýchlejšie domov, párik kriminálnikov chce vylúpiť ich dom. Max musí vymyslieť plán, ako ich zastaviť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #filmové novinky #HBO Go #oseriáloch #Red Notice