Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zamilovali ste si seriál Bridgerton? Netflix má pre vás bombastické správy

Seriál Bridgerton sa objavil len počas minuloročných Vianoc, avšak v priebehu pár dní sa stal celosvetovým hitom. A Netflix sa z tohto úspechu pokúsi vyťažiť maximum.

16.07.2021 07:00
bridgerton, Foto:
Bohaté správy pre fanúšikov seriálu Bridgerton! Nakrúcanie druhej série je v plnom prúde. Tretia a štvrtá séria sú potvrdené a pripravuje sa spin-off o mladých rokoch anglickej kráľovnej.
debata

Už na začiatku januára streamovací gigant oznámil, že seriál sa stal vôbec najsledovanejším v celej jeho histórii, keď si ho pozrelo 82 miliónov domácností. Prekonal aj tie najväčšie ťaháky ako Stranger Things, Zaklínača.

firefly lane, katherine heigl, Čítajte aj Konečne! Herečka s nálepkou "problémová" sa naplno podaril návrat k divákom

Seriál Bridgerton vznikol na základe románov Julie Quinnovej a ukazuje aristokraciu vo viktoriánskom Londýne. Časy, keď ženy nemali práva, slovo a muži rozhodovali o celom fungovaní spoločnosti. Avšak aj v tomto svete sa našiel priestor pre úprimnú lásku a nie iba pre sobáše z rozumu, ktoré by zabezpečili spoločenský vzostup a priazeň kráľovnej.

villa lucia, vágnerová, kubovčík, Čítajte aj Jojka chystá ďalší útok na divákov! Popri seriáloch sa pustila do nakrúcania filmu

Celá elita si žije v krásnej londýnskej štvrti, odtrhnutá od reality, kým chudoba trie biedu. Ich prioritou je priazeň tej najvyššej (Golda Rosheuvelová), ktorá netrpezlivo čaká na definitívny koniec vyšinutého kráľa a ten stále neprichádza. Preto svoju pozornosť obracia na svoju poddanú šľachtu. K tomu všetkému je unudená, znechutená, ale hladná po škandáloch, tak ako zbytok boháčov.

Seriál Bridgerton Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Znudená kráľovná chce zábavu a jej poddaná...

Tie im dodáva tajomná lady Whistledownová (hlas jej prepožičala ikonická herečka Julia Andrewsová), ktorá denne vydáva svoj stĺpček, v ktorom komentuje všetky prešľapy, škandály, zákulisné hry, prezrádza všetko, čo malo byť tajomstvom. Všetci milujú jej ohováranie, kým sa na oni nestanú jej terčom.

priatelia, Čítajte aj Toto iste poteší! Špeciálni Priatelia budú ešte lepší, keď si ich pozriete so...

Po obrovskom ohlase sa nakrúcanie pokračovania spustilo pomerne skoro a mnohí dúfajú, že Netflix stihne ukončiť produkciu tak, aby sa nová sezóna objavila opäť počas tohtoročných Vianoc. Aby toho nebolo málo, streamovací gigant ohlásil, že seriál obnovuje pre tretiu a rovno aj štvrtú sériu!

A to stále nie je všetko! Svet londýnskej aristokracie sa rozrastie o ďalší „Bridgerton“ seriál. V príprave je spin-off, ktorý sa zameria na mladé roky kráľovnej. Zdá sa, že tento formát bude divákom baviť najbližšie roky!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Bridgerton