Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne! Herečka s nálepkou "problémová" sa naplno podaril návrat k divákom

Herečka Katherine Heigl, o ktorej sa v Hollywoode hovorí, že je problémová a ťažko sa s ňou spolupracuje to konečne dokázala. Seriál Firefly Lane, v ktorom účinkuje získal od Netflixu objednávku na druhú sériu!

16.07.2021 07:00
firefly lane, katherine heigl, Foto:
Pre herečku Katherine Heigl bol tento seriál mimoriadne dôležitý. Po rokoch sa jej konečne podarilo vrátiť do sveta seriálov. Vzhľadom na povery, ktoré hovoria o jej komplikovanej povahe a ťažkej spolupráci.
debata

Netflixu sa opäť podarilo trafiť do čierneho! Vo februári divákom ponúkol zaujímavú oddychovku, ktorá vyplnila dlhé zimné večery – Firefly Lane (Cesta svätojánskych mušiek). Nenápadná vzťahová dráma sa prikradla a opäť uchvátila.

ncis, Čítajte aj Prežije toto legendárna kriminálka? Obľúbený vyšetrovateľ si dáva po 18 rokoch pauzu

Príbeh seriálu vyznieva pomerne jednoducho, no v konečnom dôsledku je veľmi efektný. Rozpráva kľukaté zápletky Tully a Kate spolu vyrastajú ako susedky na Firefly Lane. Ich život tvorcovia ukazujú v niekoľkých časových úsekoch. V 70-tych rokoch, keď sú tínedžerky, potom v čase vysokej školy a prvých krokoch v zamestnaní a na začiatku nového milénia.

A popri herečke Sarah Chalke naplno zahviezdila práve Katherine Heigl v úlohe Tuly. Heigl to počas poslednej dekády rozhodne nemala ľahké. Pošramotené renomé vďaka vyhrotenému odchodu zo seriálu Grey's Anatomy (Klinika Grace) sa s ňou tiahne doteraz. Zahrala si vo viacerých áčkových komédiách, viackrát bola súčasťou nových seriálov, tie však spravidla sa skončili po jednej sérii.

villa lucia, vágnerová, kubovčík, Čítajte aj Jojka chystá ďalší útok na divákov! Popri seriáloch sa pustila do nakrúcania filmu

Už to vyzeralo tak, že z herečky sa stane outsider a prestane o ňu byť záujem. Avšak všetko sa zmenilo vďaka Netflixu, ktorý ju angažoval do Firefly Lane a spravil dobre. Heigl si ukradla seriál pre seba, ukázala novú hereckú polohu, dokázala, že vie byť skvelou dramatickou herečkou. Firefly Lane sa počas zimy udržalo na špičke sledovanosti Netflixu, no rozhodnutie o pokračovaní stále neprichádzalo. Až doteraz.

Našťastie sa seriál vráti s druhou sériou, pravdepodobne v priebehu budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Katherine Heigl #oseriáloch #Firefly Lane