Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pravda alebo falošný poplach? Šepká sa o bombastickom návrate ikonických zúfaliek..

Trend návratu starých seriálov neutícha ani v roku 2021 a zrejme to tak nebude ani v najbližšej budúcnosti. Diváci sú jednoducho nadšení, keď môžu vidieť svojich milovaných hrdinov po dlhých rokoch ich televíznej absencie.

10.03.2021 07:00
desperate housewives, zúfalé manželky, Foto:
Náznaky sú nejednoznačné, no šanca na návrat Zúfalých manželiek tu je.
debata

Ďalším horúcim kandidátom na návrat má kultový seriál Zúfalé manželky. Ten sa vysielal v rokoch 2004 až 2012, priniesol osem sezón a až 180 častí. Svojho času to bol obrovský celosvetový hit a oprášil zanikajúcu slávu takej Teri Hatcherovej, alebo Marcii Crossovej a vystrelil do prvej ligy Evu Longoriu. Zúfalé paničky z Wisteria Lane zažili toho naozaj veľa, no zo všetkých peripetií a pazúrov smrti sa dokázali vymotať a seriál sa dočkal uzavretého konca. Hoci pre mnohé vedľajšie postavy tragického. Hlavné postavy však prežili.

Seriál sprevádzali aj škandály zo zákulisia. Neraz sa hovorilo o nevraživosti medzi hlavnými hrdinkami a veľkom napätí na samotnom nakrúcaní. Ženy však boli dobré herečky a ikonické priateľstvá zahrali na výbornú. Oficiálne sa však tvárili ako zohratá skupina. Zúfalé manželky mali problémy aj s hlavným tvorcom Marcom Cherrym. Pre údajný fyzický konflikt po piatich sériách skončila herečka Nicollette Sheridan. Tá obvinila showrunnera zo šikany a údajne padali aj facky. Cherry si „smrť“ seriálovej Eddie naozaj vychutnal…

Prešlo však veľa rokov a staré konflikty očividne zažehnané. O možnom revivali sa špekuluje už veľmi dlho, no nikdy k nemu nedošlo. Pred časom sa Eva Longoria (Gabi) rozrozprávala na túto tému a oznámila, že keby bola možnosť, tak by nové časti Zúfalých manželiek natočila hneď zajtra.

Pred pár dňami sa svetom seriálov prehnala zaručená správa, že Zúfalé manželky sa vrátia. Prsty v tom mala mať streamovacia platforma Hulu, ktorá napríklad produkuje megaúspešný Príbeh služobníčky. Informácia znela jasne, konečne sa podarila účasť všetkých štyroch kľúčových herečiek a mala by vzniknúť až 10-dielna špeciálna miniséria a Wisteria Lane mala znova ožiť. Mohlo by sa zdať, že fanúšikovia seriálu môžu začať oslavovať.

Ľadovú sprchu však dostali vzápätí, keď herečka Marcia Cross (Brie) prostredníctvom sociálnych sietí na margo tejto správy reagovala, že ide pre ňu ide o novinku a o ničom nevie. Návrat Zúfalých manželiek teda nie je horúcou témou. Navyše je známe, že práve Crossová bola dlhoročnou odporkyňou akéhokoľvek návratu Zúfalých manželiek.

Každopádne trend návratu skončených seriálov je mimoriadne silný, zrejme herečky presvedčí až tučný šek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zúfalé manželky #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky) #oseriáloch