Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obrovské sklamanie pre fanúšikov! Definitívna bodka za obľúbeným hrdinom

Niekoľko mesiacov stále visel vo vákuu osud možného voľného pokračovania niekdajšieho seriálového hitu Arrow. Teraz je jasné, že všetky nádeje zhasli. Možný ženský spin-off nevznikne...

24.03.2021 07:00
arrow, Foto:
Nová verzia Arrowa so ženskými hrdinkami napokon nevznikne.
debata

Pritom práve chystaná novinka Green Arrow and the Canaries mal byť horúcim želiezkom v najbližšom období. Prišla však koronakríza, stopli sa produkcie a rodiaci sa projekt sa pozastavil. Navyše nevyšlo ani možné partnerstvo s HBO Max a televízie The CW. Zástupcovia televízie hľadali atraktívnejšiu formu vysielania, ktorá by bola aj finančne výnosná. Predsalen, keď sa pôvodný seriál o Arrowovi pred rokom končil, výsledky boli katastrofálne. Zlaté časy tento hrdina mal definitívne za sebou.

Televízie The CW chcela vytvoriť zaujímavý model s HBO Max, ktoré s úspechom vysielal minuloročný hit a kvalitatívne prekvapenie – Stargirl. Obe platformy vysielali nové epizódy zároveň a vďaka streamovacej službe sa nové epizódy dostali do sveta okamžite.

Niečo podobné sa malo zopakovať aj pri zamýšľanom novom spin-offe. Zástupcovia televízie však oznámili, že sa nepodarilo dohodnúť na podmienkach, čo zrejme podrazilo nohy snahám o rozbehnutie produkcie v čase koronakrízy.

Green Arrow and the Canaries sa dočkal tzv. backdoor pilotu tesne presne pred koncom Arrowa. Špeciálna epizóda bola súčasťou jeho finálnej ôsmej série. Príbeh zaviedol divákov do roku 2040, keď nad Star City držal ruku nový Arrow. Teda jeho dcéra Mia. Navyše v tomto seriáli sa mali objaviť aj niektoré postavy z pôvodného seriálu ako Laurel Lance alebo Dinah Drake a malo sa vytvoriť silné ženské trio hrdiniek, ktoré bojujú v budúcnosti o svetlejšie zajtrajšky.

Zároveň seriál mal fanúšikom podsúvať rôzne zaujímavé skutočnosti o postavách z Arrowa a vyplniť dvadsaťročnú medzeru medzi oboma seriálmi. Teraz je jasné, že nič z toho sa neuskutoční a značka menom Arrow, na nejaký čas, zrejme dlhší, zapadne prachom a v televízii dostáva stopku. Ako to býva zvykom, televízni tvorcovia nenechajú niektoré postavy dlho mimo obraz. Dá sa očakávať, že za pár rokov sa objavia snahy o reboot.

Paradoxom je, že práve o tomto seriáli sa hovorilo ako o istote, že vznikne, televízny svet je však nevyspytateľný a plány sa môžu rýchlo zmeniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #oseriáloch #koronavírus