Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koniec seriálovej mizérie! V októbri sa vracajú na scénu zahraničné seriály

Síce neskôr, ale predsa! Televízna sezóna 2020/2021 sa plnohodnotne rozbieha v USA len pomaly, ale iste. V októbri sa môžu diváci tešiť na viacero lahôdok.

01.10.2020 07:00
star trek discovery, mandalorian, helstrom, Foto:
Október bude naozaj plný seriálových kúskov!
debata

1. Star Trek: Discovery – premiéra 3. série

Konečne! Inak sa to nedá ani povedať. Čakanie na novú sériu bolo viac ako ukrutne dlhé. Naposledy sa fanúšikovia sci-fi stretli s posádkou lode Discovery začiatkom minulého roka. Najnovšia séria mala byť pripravená skôr, avšak pandémia spravila svoje. Tvorcom sa podarilo nakrútiť materiál tesne pred vypuknutím, avšak mimoriadne náročná postprodukcia sa už nestihla. Ako sa hovorí, na dobré si treba počkať a tretia séria bude k dispozícii od 15. októbra.

2. The Mandalorian – premiéra 2. série

Ďalšou udalosťou októbra je premiéra novej série prvého hraného Star Wars seriálu. Opäť sa diváci vydajú do ďalekej galaxie budú sledovať cestu nájomného lovca, ktorému robí spoločnosť rozkošný Baby Yoda. Nová séria sľubuje nové odhalenia v putovaní na planétu, odkiaľ malý tvor pochádza.

3. Helstrom – premiéra nového seriálu

Streamovacia služba Hulu ponúkne od 16. októbra úplne nový seriál. Opäť pôjde o komiksovú adaptáciu od Marvelu. Tentokrát však seriál dostal temnú, krvavú podobu. Helstrom rozpovie príbeh o dvoch nesúrodých súrodencoch, ktorí sú potomkovia beštiálneho masového vraha. Svoju budúcnosť chcú mať pevne vo svojich rukách a tak sa pridajú na stranu spravodlivosti a budú chytať tých najhorších zločincov, ktoré podsvetie skrýva.

4. Soulmates – premiéra nového seriálu

Televízia AMC neprodukuje len zombie seriály! Dôkazom je nasadenie úplne nového seriálu do vysielania. Miniséria Soulmates ukáže skupinku ľudí, ktorá je už unavená hľadaním lásky a tak sa rozhodnú to nechať na vedu. Samozrejme experiment sa poriadne zvrtne. Novinka má premiéru 5. októbra.

5. neXt – premiéra nového seriálu

Tento seriál mala televízia FOX odložený pre leto. Ako vatu pre hluché miesto. Nakoniec sa z neho stáva záchranca októbra. Stanice síce reštartovala svoje produkcie, no nové sezóny sa dostanú do vysielania najskôr od januára. Desivá miniséria o tom, ako sa môže technológia, ktorá má ľuďom pomáhať, vymknúť spod kontroly má premiéru 6. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Star Trek: Discovery #The Mandalorian #koronavírus #televízny reštart