Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ľud nekompromisne rozhodol! Toto sú najhoršie konce kultových seriálov

Dočkať sa dobrého konca dlhoročného seriálu nie je vždy zaručenou záležitosťou. O to viac potom divákov štve, ak tvorcovia záver úplne spackajú. Nepodarený koniec sa "podaril" aj tým najväčším hitom.

23.07.2020 07:00
hra o tróny, lost, upírske denníky, himym, Foto:
Súhlasíte s rebríčkom najhorších koncov seriálov?
debata

Portál OnBuy.com sa pozrel na zúbok seriálom, na ktoré sú jeho fanúšikovia poriadne nahnevaní. Dôvod je jasný, nedostali záver, ktorý očakávali. Najčastejšie dôvody nespokojnosti sú otvorené konce, to sú prípady seriálov, ktoré televízie znenazdajky zrušili a tvorcovia informáciu nedostali s dostatočným predstihom, aby napísali uzavretú dejovú líniu.

Potom sú tu však také, ktoré vedeli vopred, že budú končiť a tvorcovia mali jedinečnú šancu napísať bombastický záver. Ten by mal uspokojiť aj toho najväčšieho kritika a skeptika. Lenže nastala chyba a tvorcovia to nezvládli.

Rebríčku jednoznačne kraľuje s 87% Hra o tróny, ktorej celá ôsma séria zinkasovala katastrofálnu kritiku a samotné rozuzlenie seriálu je stále horúcou témou plná negatívnych prejavov. Diváci vyčítajú tvorcom nelogické a rýchle uzavretie poriadne prepletených životných osudov obľúbených postáv.

Druhé miesto s 54% obsadil niekdajší komediálny hit Ako som spoznal tvoju mamu (How I Met Your Mother). Posledná časť rozhodne nebola vtipná, skôr tragická a hlavnú postavu Teda nečakal úplný happy end s matkou jeho detí.

Tretie miesto obsadil britský hit Sherlock (42%), štvrté miesto obsadil seriál Lost (Nezvestní) (29%), nasleduje s 27% Dexter.

Druhú polovicu desaťmiestneho rebríčku otvára nenávidený záver seriálu Prison Break (16%), až 13% divákov dodnes nie je spokojných s koncom Gossip Girl, 12% sa stále nevie zmieriť s poslednou časťou Dva a pol chlapa, v ktorej sa ukázalo, že Charlie žije a v posledných minútach naňho spadol klavír. Čo bola osobná pomsta showrunnera Chucka Lorreho voči Sheenovi, s ktorým mal osobné konflikty a nakoniec ho aj vyhodil zo seriálu.

Posledné dve miesta, zhodne po 11%, osadili seriály Vražedné práva (How to Get Away with Murder) a kultové Upírske denníky (The Vampire Diaries).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #Dva a pol chlapa #Ako som spoznal vašu mamu #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #Game of Thrones #oseriáloch