Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Škoda, že toto vystrihli z Hry o tróny! Posledná séria odhalila nezverejnené scény

Tvorcovia Hry o tróny boli dlžní ešte jednu vec. Doteraz nikdy nezverejnené scény, ktoré sa nedostali do finálneho strihu. Teraz napravili aj to! V súvislosti s vydaním záverečnej série na DVD a Blu-ray sa objavili aj tradičné bonusy, ktoré nechýbali ani pri predchádzajúcich sezónach.

12.01.2020 07:00
hra o tróny, game of thrones, sansa, Foto:
Do Hry o tróny sa vkradol strach. Po prvýkrát ho mali hrdinovia v očiach.
debata

Tvorcovia fanúšikom ukázali viacero scén, ktoré sa pre obmedzenú časový plán nedostali do epizód, ktoré sa napokon odvysielali. Mnohé z nich sú doplnkom dobre známych scén, ktoré netreba skalným fanúšikom predstavovať a len dofarbujú dynamiku medzi postavami, iné sú omnoho zaujímavejšie a je veľká škoda, že sa ich rozhodli vystrihnúť.

Najviac zaujali scény so Sansou a Tyrionom, ktoré odohrávali v tretej časti, keď Zimohrad čelil obliehaniu Nočným kráľom a jeho armádou. Sansa spolu so svojim bývalým manželom boli spolu so ženami a deťmi v kryptách, kde mali byť v bezpečí. Lenže Nočný kráľ oživil nielen svojich padlých, ale aj zosnulých členov Starkovcov a ich príbuzných. Tí hneď spustili vražedný masaker. Dve hlavné postavy boli skryté za jednou z hrobiek a tušili, že ich koniec sa blíži.

Tretia epizóda ôsmej série Hry o tróny v obrazoch Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Nočný kráľ prišiel efektne, skrytý v snehovej...

Nočný kráľ mal značnú prevahu a netušili, čo sa deje vonku a ani to, že Arya bude tou hrdinkou, ktorá zničí najstrašnejšieho nepriateľa Západozeme. Dojemná scéna bez slov reprodukovala ich rozlúčku so životom a boli odhodlaní sa postaviť nemŕtvym aj za cenu straty toho najcennejšieho. Tu sa scéna v odvysielanej verzii skončila. Scéna však pokračovala a len podčiarkla hrdinstvo oboch postáv, nebojovníkov, ktorí sa rozhodli zachrániť nevinné ženy a deti a podarilo sa im zabiť dvoch nepriateľov.

To však netušili, že sa k nim valí horda, ktorú nemajú šancu poraziť, keď v tom sa Aryi podarilo prebodnúť Nočného kráľa a spolu s ním skonala aj celá jeho armáda a len pár krokov od nich sa rozsypali aj nemŕtvi v kryptách a tak Sansa a Tyrion prežili. Pozrite si všetky vystrihnuté scény v priloženom videu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch