Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne sa dočkáte! Obľúbený lekársky seriál hlási skorý návrat na Slovensko

Vyzerá to tak, že slovenskí diváci sa dočkajú návratu obľúbenej lekárskej drámy, ktorá na jeseň 2018 dosiahla veľký úspech aj u nás. Ide o seriál Dobrý doktor (The Good Doctor), v ktorom excelentné herecké výkony predvádza herec Freddie Highmore ako autistický lekár Shaun Murphy.

16.12.2019 07:00
the good doctor, dobrý doktor, freddie highmore, Foto:
V priebehu roka 2020 bude mať na Slovensku premiéru druhá a tretia sériu hitu Dobrý doktor (The Good Doctor).
debata (2)

Markíza nezaradila tento veľký hit na hlavný kanál, ale smeroval na menšiu stanicu Doma. Vysielal sa vo veľmi ťažkom slote, okolo 19:00, keď všetky konkurenčné stanice vysielajú svoje hlavné spravodajské relácie a prirodzene potenciálne publikum smeruje svoju pozornosť na súhrn dňa.

Trailer k druhej sérii Dobrého doktora.

Kvalitný seriál si však našiel svojich divákov a dokonca sledovanosť prvej série patrila medzi tie najvyššie, aké televízia Doma dosahovala. Príbeh o geniálnom lekárovi Shaunovi Murphym (Freddie Highmore), ktorý trpí formou autizmu opantal aj našincov a vyvolal nebývalý ohlas najmä po skončení vysielania. Diváci sa pravidelne pýtajú a hľadajú odpovede, kedy uvidia pokračovanie svojho obľúbeného seriálu.

Kým v USA sa každá 18-dielna séria vysiela od konca septembra do marca, respektíve začiatku apríla, na Slovensku ju vysielali každý pracovný deň. Televízii sa epizódy minuli expresne rýchlo. Na jednej strane „namotala“ divákov, ktorí si seriál obľúbili, druhá strana mince nie je príjemná. Na druhú sériu si nedočkaví diváci museli počkať poriadne dlho. Aktuálne v USA je odvysielaná aj prvá polovica tretej série.

Trailer k najnovšej tretej sérii Dobrého doktora.

Pôvodne sa predpokladalo, že na Slovensko dorazí druhá séria na jeseň tohto roka, keď sa uvoľnia vysielacie práva. Lenže počas leta prišla studená sprcha. Na Dobrého doktora si budú musieť diváci ešte počkať. Táto správa vyvolala pomerne veľkú vlnu nevôle.

Avšak čoskoro sa situácia zmení k lepšiemu. Televízia pre rok 2020 avizuje vysielanie druhej a rovno premiérovej tretej série. Slováci sa dočkajú rovno 36 nových častí! A vyzerá to tak, že nebudú musieť čakať do budúcoročnej jesene. Ako uviedol PR manažér televízie Lukáš Kočišek, Dobrý doktor sa vráti na obrazovky oveľa skôr.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Good Doctor #Freddie Highmore #televízia Markíza #Dobrý doktor