Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Výkrik do tmy? Sme pripravení vrátiť späť Priateľov, tvrdí seriálová Rachel

Nekonečný príbeh s názvom návrat Priateľov má na konte ďalšiu kapitolu. Tentokrát povstali nádeje hovoriace o možnom pokračovaní. Inokedy sa v tejto súvislosti objavujú vyjadrenia o tom, že Priatelia sa nikdy nevrátia.

11.06.2019 07:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Uvidia fanúšikovia ešte niekedy Priateľov? Jennifer Aniston by nebola proti.
debata

Od poslednej epizódy ubehlo už 15 rokov a fanúšikovia stále volajú po pokračovaní. Najmä teraz, keď televíziami lomcuje vlna revivalov. V prípade Priateľov by však zrejme išlo o filmové pokračovanie, podobne ako pri Sexe v meste.

Carrie a spol. sa niekoľko rokov po skončení seriálu predviedla v dvoch filmových pokračovaniach a tento rok malo prísť do kín tretí a posledný príbeh. Z neho však vzišlo pre konflikty medzi Sarah Jessicou Parker a Kim Cattrall. V seriáli boli Carrie a Samantha najlepšie priatelia, po vypnutí kamier si už nevedeli prísť na meno.

V prípade seriálových Priateľov je situácia diametrálne odlišná. Šestica hercov sú dodnes skutočnými priateľmi a na roky nakrúcania radi spomínajú. Práve preto je úplne prirodzené, že silnejú hlasy volajúce po ich návrate. Za tých 15 rokov sa to však nikdy neudialo. Revivalu bránili samotní protagonisti, ktorí nezávisle od sebe odmietali možnosť filmových pokračovaní. Každý z nich sa sústreďoval na vlastnú kariéru a nechcel sa, paradoxne, vracať k úlohe, ktorá im priniesla celosvetovú slávu.

Keď jeden súhlasil, iný zase nie. Na striedačku prichádzali nádejné vyjadrenia o tom, že možno svet ešte uvidí Priateľov pokope. Pred časom všetky nádeje poriadne schladila samotná autorka seriálu – Martha Kaufmann.

Podľa jej slov je viacero dôvodov, prečo sa nikdy nepustila do písania možného pokračovania. Avšak jeden je kľúčový. „Seriál je období v živote, keď vašou rodinou sú priatelia. Tento čas už dávno pominul. Aj keby sme dali všetkých hercov späť dokopy, srdce seriálu je dávno preč,“ narovinu povedala Kauffman. Druhým dôvodom pre ňu je aj fakt, že Priateľov stále sledujú milióny divákov a neustále zasahuje nové generácie. Návrat by mohol veľkým sklamaním a do toho sa nikto nechce púšťať.

Prešli len tri mesiace a na svete je ďalšie vyjadrenie do nekonečného radu. Tentokrát však pozitívne. Pred pár dňami herečka Jennifer Aniston (Rachel) bol hosťom v obľúbenej talk-šou Ellen DeGeneres a povedala to veľmi jasne. Ona a aj všetci jej hereckí kolegovia sú pripravení zahrať si znova Priateľov. Je to teda jasný signál, že Rachel, Monica, Phoebe, Joe, Chandler a Ross sa v dohľadnom čase vrátia?

„Poviem to takto, chcela by som to spraviť…Dievčatá to chcú spraviť a chlapci tiež. Som si istá,“ povedala na margo moderátorkinej otázky, či existuje šanca na revival. „Môže sa stať hocičo,“ uzavrela Aniston.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia #oseriáloch