Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Raz hore, raz dole. Akým smerom sa tentokrát vybrali Susedia?

Výkon seriálových Susedov je stále zaujímavý. Raz nárast sledovanosti, potom na pár týždńov pokles. Tento proces sa stále opakuje. Počas minulého týždňa bol výkon vo fáze nárastu.

29.10.2018 07:00
Susedia, Foto:
Minulotýždňová epizóda Susedov s názvom Zásnuby zožala u divákov úspech.
debata (1)

Tentoraz poriadne veľkého. Sitkom uhral druhý najlepší výkon tejto sezóny a sledovanosť sa znova vyškriabala nad dvojcifernú hodnotu, konkrétne na 10.3%. Celkovo si epizódy s názvom Zásnuby pozrelo až 509-tisíc Slovákov a dosiahla 28.7% podiel na trhu. Čo do počtu divákov, ide o druhý najlepší výkon hneď po premiére piatej série v septembri.

Prvá epizóda zabodovala v komerčnej cieľovke 12–54, ale aj v 12+. Celkovo na Susedov bolo zvedavých až 513-tisíc Slovákov, trhový podiel bol na úrovni 25.3%. V obchodne relevantnej cieľovke 12–54 sa trhový podiel vyšphlhal na 32.4% a 345-tisícové publikum.

Následne prišli nelichotivé prepady a výkon sa vrátil na hodnoty z neúspešnej jari, keď už vyčerpaný seriál mlel z posledného. Druhá a tretia epizóda zaznanemala trhové podiely na úrovni 25% a výkonovo ich predbehli aj podvečerní Oteckovia.

Dvojcifernú sledovanosť na úrovni 10.2% dosiahla epizóda, v ktorej sa vrátil Gergely. Epizóda Zásnuby ju teda predčila o 0.1 percentného bodu. Susedia tak po dvoch týždňoch miernych poklesov opäť v závideniahodnej forme. Ostatné epizódy si priemerne púšťalo medzi 450 – 485-tisícmi divákov.

Seriál Susedia Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Susedia si užívajú letný oddych, na jeseň sa...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #oseriáloch #televízia Markíza