Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Srdcervúca rozlúčka so seriálom NCIS. Po 15 rokoch a 350-tich epizódach

Nie je ničím výnimočným, keď herci opúšťajú skôr či neskôr seriálové úlohy. Niektorí sú však výnimky a vydržia v jednej úlohe obdivuhodný počet rokov.

02.05.2018 07:00
Pauley Perrette Foto:
Herečka Pauley Perrette.
debata

Jednou z nich je aj herečka Pauley Perrette, ktorá sa po 15 rokoch rozlúčila so seriálom NCIS (Národný vyšetrovací úrad). Vďaka úlohe pojašenej Aby si získala celosvetovú slávu. Jej odchod nebol zbrklým rozhodnutím, herečka svoj úmysel oznámila tvorcom pred štartom aktuálne vrcholiacej 15. série. Tí mali dostatočný priestor pripraviť si príbeh, ktorý by obľúbenú postavu dostatočne vyprevadil.

NCIS patrí medzi najsledovanejšie seriály na domovskej stanici CBS a aj v USA, hoci tento rok krivka výraznejšie poklesla. Nebolo nič výnimočné, keď premiérové epizódy dosahovali hranicu 15 miliónov a vyššie. Počas tejto série obľúbenosť klesla medzi 11 – 12 miliónov. Stále sú to dostatočné hodnoty nato, aby si CBS ponechala seriál na obrazovkách o čosi dlhšie, aj napriek tomu, že z pôvodného obsadenia takmer nikto už nezostal.

Pre seriál je kľúčový len hlavný predstaviteľ Mark Harmon, s ktorým televízia uzavrela novú zmluvu a tak mohli oznámiť nakrúcanie aj 16. série, ktorá odštartuje túto jeseň. Tá však bude bez Aby. Tá dala zbohom svojim kolegom už pred časom, na televízne obrazovky sa finále série dostane 22. mája, no jej posledná epizóda bude mať premiéru 8. mája. Odíde teda tesne pred koncom série.

Herečka zverejnila na Twitteri fotky z nakrúcania jej poslednej epizódy a rozlúčku s kolegami, s ktorými strávila posledných 15 rokov. Aktuálne si užíva zaslúžené voľno a nie je súčasťou žiadneho nového seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #NCIS