Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kreslený Trump ide so svojím intelektom zabaviť Slovákov

Animovaný seriál Our Cartoon President (Náš maľovaný prezident) mieri na Slovensko! Slovenskí diváci majú tak jedinečnú šancu vidieť seriál, ktorý vyvolal vlnu kontroverzných reakcií.

05.03.2018 07:00
our cartoon president, náš maľovaný prezident, Foto:
Kontroverzný seriál o Trumpovi prichádza na Slovensko.
debata (1)

Hlavným autorom je jeden z najpopulárnejších moderátorov v USA – Stephen Colbert, ten spojil sily s televíziou Showtime a premenili kresleného Trumpa na plnohodnotný animovaný seriál. V USA mal premiéru 11. februára. Animovaná karikatúra prezidenta nebola neznáma pre divákov. Bola pravidelnou súčasťou Colbertovej večernej talkshow. Moderátor sa nikdy netajil antipatiami voči Donaldovi Trumpovi a jeho celú garnitúru pravidelne tvrdo, ale veľmi trefne parodoval.

Our Cartoon President ukazuje dennú realitu v Bielom dome. Nezostane nitka suchá na nikom a nešetria ani prvú dámu Melaniu, ministrov, hovorcov, poradcov, bagatelizujú tvorbu najvyššej politiky.

Seriál Our Cartoon President Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Scéna zo seriálu Our Cartoon President (Náš...

Desaťdielna prvá séria mapuje nielen jeho príchod do Bieleho domu, ale dotknú sa všetkých veľkých škandálov, ktoré Trumpa sprevádzajú od okamihu, keď prekročil prah Bieleho domu.

Autentickú atmosféru dotvára dokonalý dabing seriálu. Colbertovi sa podarilo dať dokopy takých imitátorov, ktorí tak hodnoverne, priam dokonale imitujú hlasy jednotlivých osôb. Divák môže nadobudnúť pocit, že im akýmsi spôsobom podarilo pracne zostrihať dialógy z ich vystúpení. Omyl. Nič také sa nestalo. Je to len dokonalé imitátorstvo.

Vlastný názor na tento seriál si budú môcť spraviť aj slovenskí diváci v pôvodnom znení s českými titulkami. Televízia HBO ho ponúkne od pondelka 5. marca vo svojom vysielaní. Nové epizódy sú dostupné aj na HBO GO.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Donald Trump #oseriáloch #Our Cartoon President