Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšia blamáž Marvelu má osud spečatený. Nikomu chýbať nebude

Keď sa niečo podarí, televízie sa zvyknú chváliť. Niekedy až príliš. Keď sa niečo nepodarí, nekriticky mlčia. Alebo sa snažia nepodarok "nenápadne" zamiesť pod koberec. To je prípad aj najväčšieho prepadáku tejto sezóny - Inhumans.

31.01.2018 07:00
inhumans, marvel, Foto:
Ani finálový súboj, medzi znepriatelenými stranami, nezachránil reputáciu seriálu.
debata

Tí sa skončili ešte v novembri minulého roku po 8-dielnej prvej série a všetko nasvedčuje tomu, že ďalšieho pokračovania sa diváci nedočkajú. Teda tá hŕstka divákov, ktorá tento seriál sledovala. O zrušení seriálu sa hovorí od jeho konca. Nikto ani nečaká opak.

Sledovanosť bola taká zlá ako úroveň celého seriálu. Zlý príbeh, nedomyslené postavy, ešte horšie efekty. Niečo dobré nájsť na Inhumans by sa hľadalo ťažko. Teda jediné dobré bolo, že sa seriál vytratil z obrazoviek.

V záverečnej epizóde dokonca vznikol aj priestor pre vznik potenciálnej druhej série, tá zrejme nikdy nevznikne. Televízia ABC zaryto mlčí o podobe ďalšej televíznej sezóny. Oficiálne ešte nezrušila, ani nepredĺžila žiadny zo svojich seriálov. Lenže pri Inhumans nastala vec, ktorá je pomerne veľavravná.

ABC svoj seriál vymazala svoj seriál zo svojej internetovej stránky a neponúka ho ani na zhliadnutie. Pri takej kvalite seriálu sa rozhodne nebolo čím chváliť, vlastným chybám sa treba postaviť čelom a priznať si ich. A nie potichu odpratať prepadák, aby sa naň rýchlo zabudlo.

Seriál mal byť akousi náhradou za Agentov S.H.I.E.L.D.u a výstavnou skriňou spolupráce ABC a Marvelu. Zo všetkého zišlo. Inhumans prepadli u kritikov, aj divákov. Zatiaľ, čo Agenti so svojou piatou sériou predvádzajú dokonalý sci-fi príbeh a bojujú o svoje prežitie zubami-nechtami. A všetko nasvedčuje tomu, že sa im to podarí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Inhumans #oseriáloch