Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dom z kariet sa naďalej rúca. Prestávka v nakrúcaní sa musí predĺžiť

Okolo netflixovského seriálu Dom z kariet (House of Cards) je už niekoľko mesiacov poriadne rušno. Po prevalení sexuálneho škandálu Kevina Spaceyho to ide s produkciou dolu vodou.

28.11.2017 07:00
house of cards, dom z kariet, Foto:
V záverečnej sérii by mala byť hlavnou hviezdou Claire Underwood (Robin Wright). Po Spaceym nesmie zostať ani stopa.
debata (1)

Streamovací gigant najprv oznámil, že nadchádzajúca séria bude posledná, následne vyhodil Spaceyho a pozastavil nakrúcanie. Netflix chce nájsť vhodný formát, ako by mal pokračovať seriál bez Franka Underwooda, ktorý je hlavným pilierom Domu z kariet.

S najväčšou pravdepodobnosťou táto postava dostane „symbolicky“ tragický koniec a hlavnú úlohu preberie jeho seriálová manželka. Vedenie si zrejme uvedomuje, že absencia Spaceyho neguje ďalšie pokračovanie, ktoré by malo vyznieť dôveryhodne. Aj za túto cenu stále panuje presvedčenie, že posledná séria zaujme divákov a celý škandál neovplyvní kvalitu seriálu. Alebo je to len zbožné prianie Netflixu?

Nakrúcanie seriálu sa malo rozbehnúť v pondelok, samozrejme už bez Spaceyho, ktorého Netflix vymazal zo svojej pôsobnosti. Cez víkend, na poslednú chvíľu, prišiel list od vedenia, ktoré predlžuje prestávku v nakrúcaní až do decembra.

Zúfalstvo okolo námetu poslednej série sa ukazuje byť ťažkým orieškom. Fanúšikovia sa čoraz viac zamýšľajú nad tým, či by nebolo lepšie ukončiť nakrúcanie bez najnovšej série.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Kevin Spacey #House of Cards #Dom z kariet #oseriáloch