Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oplatilo sa počkať. Pozrite sa, ako vyzerá nová Hviezdna brána

Hviezdna brána je opäť o krok bližšie k návratu do sveta seriálov. Štúdio MGM už počas leta avizovalo reštart celej značky Stargate prostredníctvom 10-dielnej minisérie s podtitulom Origins, určenej pre novú platenú streamovaciu platformu Stargate Command.

03.11.2017 07:00
stargate, hviezdna brána, Foto:
Hviezdna brána sa po rokoch opäť otvorí.
debata

Akuálne sa rozbehla samotná produkcia. Novinka zmapuje príbeh, ktorý doteraz nebol rozpovedaný. Origins dostane 10 epizód, ktoré spolu vytvoria jeden ucelený film. Projekt má ambíciu byť rozšírený o ďalšie série, ak bude tento formát úspech.

V preklade to znamená, že MGM si ide otestovať divákov, či na Hviezdnu bránu nezabudli a či má značka ešte dostatočnú silu na výrobu ďalších potenciálnych seriálov. Pôvodné trio seriálov s hereckými predstaviteľmi je nadobro odpísané.

Zameria sa na mladú Catherine Langfordovú, ktorá spolu s otcom v roku 1928 objavila v egyptských pieskoch Hviezdnu bránu. Následne zasvätila svoj život skúmaniu záhadného kamenného kruhu až do rozlúštenia a spustenia.

Tvorcovia už aj našli hereckých predstaviteľov hlavných úloh. Mladú Catherine stvárni austrálska herečka Ellie Gall, jej otca si zahrá Connor Trinneer, ten sa do sveta brány vracia po niekoľkých rokov. Zahral si totiž v prvom spin-offe Stargate Atlantis, vtedy stvárnil nepriateľa Michaela.

V ďalších úlohách sa predstavia aj Philip Alexander, Salome Azizi, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry, Lincoln Werner Hoppe, a Aylam Orian.

Pred niekoľkými dňami sa rozbehlo aj samotné nakrúcanie Stargate Origins a tvorcovia poskytli divákom exkluzívny pohľad do zákulisia.

Tvorcovia avizujú detailné sledovanie zákulisia, čo má ešte viac navnadiť potenciálnych divákov. Vrcholom ukážky je aj krátke zahliadnutie samotnej Hviezdnej brány, ktorá mnohým veľmi chýba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #stargate origins #hviezdna brána