Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dokáže The Flash, že je najlepší hrdina? Pozrite si trailery k 4.sérii

Najsledovanejší seriál televízie The CW – The Flash - bude musieť zabojovať o tento titul. Hoci bola tretia séria kvalitatívne najlepšia, sledovanosť tomu neodpovedala.

17.09.2017 07:00
the Flash, barry allen, Foto:
The Flash sa vráti so 4.sériou už 10.októbra.
debata

Hoci je stále nadpriemerná a neklesla pod hranicu dvoch miliónov divákov, predchádzajúce dve série so železnou pravidelnosťou atakovali trojmiliónovú hranicu. The CW počas niekoľkých rokov vytvorila prepracované univerzum superhrdinských seriálov, ktoré sa dokonca ešte bude rozširovať. Zdá sa, že diváci sa postupne prejedajú veľkej dávky hrdinov na televíznych obrazovkách.

Tretia séria The Flasha bola skvelá, tvorcovia priniesli napínavý a prekvapujúci príbeh nielen o pozmenenej časovej línií, na ktorú hlavný hrdina doplácal celý čas. Na scénu sa dostal aj originálny nepriateľ. Proti Flashovi sa postavil Savitar, ktorý bol vlastne Flashom. Barry stál zoči-voči samému sebe, svojmu časovému pozostatk, ako dôsledku zahrávania sa s minulosťou. Skvelá bola aj dejová línia s Caitlin, ktorá sa postupne zmenila na ľadovú Killer Frost a bolo vidno, ako si herecká predstaviteľka užíva stvárnenie negatívne postavy.

Druhá polovica séria bola v znamení zúfalého boja o život Flashovej milovanej Iris, ktorú mal zabiť Savitar. Barry videl budúcnosť a smrť Iris a spolu s ostatnými sa tomu snažili zachrániť. Nakoniec sa im to aj podarilo, porazili aj Savitara, no Barry musel zaplatiť daň za svoje činy a vzdal sa svojho života a išiel do „rýchlostného“ väzenia.

Nová séria hovorí o znovuzrodení The Flasha, ktorý sa po mesiacoch vráti. Bude iný, bude bojovať so svojimi traumami. Lenže Central City potrebuje svojho bleskového hrdinu a noví nepriatelia čakajú. Štvrtá séria štartuje 10.októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Flash #Grant Gustin #oseriáloch