Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

A novou hviezdou druhého Grey's Anatomy seriálu sa stáva...

To, o čom sa šepkalo už istý čas, sa teraz potvrdilo. Pripravovaný ďalší spin-off seriál Grey's Anatomy (Klinika Grace) získal novú hlavnú postavu, ktorá nie je pre divákov neznáma.

13.09.2017 10:49
debata

Do zatiaľ nepomenovaného seriálu preskočí postava Bena (Jason George), manžela Baileyovej. V májovom finále 13.série Grey's Anatomy sa odohral tragický požiar v nemocnici a „nenápadne“ sa predstavila jednotka hasičov, ktorá zabránila ešte väčšiemu nešťastiu, ktoré hrozilo.

A práve Ben sa až priveľmi angažoval pri záchrannej misii a našiel stratenú iskru svojej práce. Okamžite sa začali šíriť špekulácie o tom, že Ben sa čoskoro stane súčasťou novinky, ktorú televízia ABC s veľkým prekvapením fanúšikov avizovala.

Herec Jason George bude účinkovať v 14.sérii... Foto: ABC
jason george, ben warren, grey´s anatomy, Herec Jason George bude účinkovať v 14.sérii Kliniky Grace, aj v pripravovanom spin-offe.

Prípravy na štart v roku 2018 sú v plnom prúde a projekt sa dostáva do fázy, keď sa bude musieť utriasť herecké obsadenie. George bude tak tvoriť hlavný herecký tandem s Jainou Lee Ortiz z ukončeného seriálu Rosewood (Vražedné Miami), tá bude hlavnou ženskou posilou.

Tvorcovia rátajú s Benom aj v 14.sérii Grey's Anatomy, herca teda čaká náročný rok. Naďalej totiž bude hlavnou postavou v lekárskej dráme a jeho príbeh bude pokračovať v novom spin-off, pričom sa jeho status následne zmení na hosťujúcu hviezdu. Diváci sa môžu tešiť na veľa Bena Warrena, s čím súvisí aj rozvinutie zaujímavých dejových liniek.

Nový hasičský seriál a jeho prvá séria by mala mať na úvod 10 epizód a predpokladaný štart je začiatkom budúceho roka, keď by mohol byť „výplňou“ počas zimnej prestávky Grey's Anatomy.

Herec sa pridal k obsadeniu lekárskej drámy počas 6.série a bol vedľajšou postavou, pričom jednou z hlavných postáv sa stal od 12.série. Postupne sa z Bena stala dôležitá postava, okrem toho, že je manželom šéfky Baileyovej, tvorcovia mu pripravili krušné chvíle. Postavili ho do pozície nedoceneného hrdinu, ktorý rád riskuje a lavíruje na hranici predpisov a neustále hľadá cestu, ako nájsť uspokojenie v práci. Preto jeho účasť v novom spin-off je prirodzeným vyvrcholením jeho príbehu z poslednej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klinika Grace #Grey´s Anatomy #oseriáloch