Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najprv prekvapujúci odchod, teraz comeback. Hviezda Once Upon a Time sa vracia

Herečka Jennifer Morrison hlási návrat do seriálu Once Upon a Time, (Kde bolo tam bolo) ktorý jej priniesol väčšiu slávu ako Dr. House. Pre mnohých seriálových fanúšikov bolo ťažké stráviť to, že tvorcovia sa po šiestich sezónach rozhodli spraviť hrubú čiaru za pôvodným príbehom a priniesť niečo úplne nové s novými charaktermi.

05.09.2017 18:58
once upon a time, kde bolo tam bolo, jennifer... Foto:
Jennifer Morrison plní svoj sľub fanúšikom a vráti sa na jednu epizódu do seriálu.
debata

Pozvanie do siedmej „rebootovanej“ série dostali len štyria pôvodní herci a to práve spomínaná Morrison (Emma), Lana Parilla (Regina), Colin O'Donoghue (Hook) a Robert Carlyle (Klingáč). Morrison sa však rozhodla seriál opustiť a venovať sa iným projektom, ostatní traja herci podpísali nové zmluvy a budú sa naďalej objavovať ako hlavné postavy.

Šiesta séria sa skončila veľkým happy-endom pre takmer všetky postavy a Morrison sa rozhodla, že svoj príbeh dokončí už len v jednej epizóde 7.série. Mnohí predpokladali, že tvorcovia jej garantovanú účasť využijú v prípade zrušenia seriálu, aby sa objavila v úplne poslednej epizóde seriálu. Opak je pravdou. Emma sa objaví v niektorej z prvých epizód novej série a tým jej príbeh sa ukončí a ona splní svoj sľub fanúšikom a dá definitívne bodku za účasťou v tomto seriáli.

Jej prípadné ďalšie účinkovanie v potenciálnych ďalších sériách zrejme nebude na programe dňa. Seriálu hrozilo zrušenie po šiestej sezóne pre nízku sledovanosť, keď producenti vyrukovali s myšlienkou ukončiť príbeh, ktorý očividne už nebavil divákov a priniesť potrebný refresh.

Zdá sa, že sa im to podarilo a prvé ohlasy na zverejnené promo sú pozitívne. Vedenie televízie ABC zašlo ešte ďalej a nechalo sa počuť, že pre seriál vidí ešte niekoľko sérií, ktoré v nasledujúcich rokoch môžu potešiť divákov. Ak sa nová séria ujme, je jasné, že seriál sa z obrazoviek len tak nestratí. Ak sa neujme, tentokrát bude televízia už striktná a bude nasledovať koniec.

V novej sérii čaká Emmu aj dojemné stretnutie... Foto: Jack Rowand/ABC
once upon a time, kde bolo tam bolo V novej sérii čaká Emmu aj dojemné stretnutie so synom Henrym, ktorý bude už dospelý.

Server Entertainment Weekly zverejnil exkluzívne fotografie práve z epizódy, v ktorej sa Jennifer Morrison objaví. Čaká ju dojemné stretnutie nielen s manželom kapitánom Hookom, ale aj so svojim synom Henrym. Práve ten bude hnacím motorom nového príbehu a dej sa posúva o niekoľko rokov, keď je Henry už dospelý a má dokonca dcéru Lucy, ktorá je kľúčom k zlomeniu ďalšej kliatby, ktorá padla na rozprávkové postavy v našom svete.

Siedma séria Once Upon a Time sa dostane do vysielania v piatok 6.októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Once Upon a Time #oseriáloch