Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - čaká nás krvavý prevrat!

15.03.2011 12:19
debata

Nepremeškajte finále 2.série!

Čas je v našom prípade neúprosný a už dnes večer nás čaká záver 2.série V, musím však dodať, že aktuálna séria bola podstatne lepšia ako úvodná séria a každá epizóda nám priniesla zaujímavé odhalenia. Televízia ABC nám teda po 10 týždňoch vysielania dnes ponúkne 10.časť s názvom Mother's Day a posledná epizóda nám prinesie veľké súboje a rozuzlenia a hlavne šokujúci záver!

Plán Návštevníkov ako kolonizovať Zem sa napĺňa a zdá sa, že náš osud je spečatený, Hnutiu odporu sa nepodarilo zastaviť budovanie Concordie – komplexu budov, kde by mali žiť spolu Návštevníci a ľudia, ako Hnutie neskôr zistilo, budovy v nej sú skonštruované presne tak, aby na nich mohli pristáť materské lode, na celej planéte sa ich stavia 538 a v prípade dokončenia a pristátia lodí, je po nás. Anna chce svoj plán dokončiť za každú cenu a neváha pritom obetovať ani vlastnú dcéru Lisu, má totiž podozrenie, že Lisa je nakazená ľudskými emóciami a preto sa poistila, pri poslednom vrhu vajíčok Anna uchovala aj kráľovské vajíčko, ktoré sa práve dnes vyliahne a Anna je pripravená použiť nového nasledovníka trónu proti Lise. Lisa zatiaľ spolu so svojou starou mamou plánuje puč proti Anne s pomocou Hnutia odporu. Erica Evans ako líderka Hnutia je naviac hnaná záchranou jej syna Tylera, ktorý je kľúčovým hráčom v Anninom pláne skrížiť Návštevníkov a ľudí. Anne sa navyše podarilo „požehnať“ Tylerovi a tak ho prinútila zotrvať na materskej lodi. Anna si zatiaľ myslela, že požehnanie je možné iba medzi Návštevníkmi, no toto jej nové poznanie ju priviedlo k myšlienke, že keby požehnala ľudstvu, dokáže ich ovládať s väčšou eleganciou a nemusela byť použiť svojich vojakov, ktorí byť ľudstvo prinútil k poslušnosti.

Nový seriál prichádza na blog o seriáloch!

Dáte mu šancu?

BODY OF PROOF

Od 29.marca!

Pre vysvetlenie, Anna ako kráľovná všetkých Návštevníkov pravidelne žehná svojim poddaným, ide o mentálne prepojenie jej ako kráľovny a ostatných, dodáva tak vnútorný pokoj a poslušnosť od svojich poddaných. Doteraz sa však myslelo, že toto na ľuďoch fungovať nebude, lenže opak je pravdou, je to síce pre Annu mimoriadne vyčerpávajúce, ale jej vedci hľadajú spôsob ako si takto podrobiť ľudstvo. Aby toho nebolo málo, Anna prostredníctvom programu Spolužitia získala najlepšie ľudské DNA a tak urýchlila evolúciu vlastného druhu. Anna sa nechce zmieriť s tým, že jej plán by zlyhal, pretože s ním by zlyhala aj záchrana ich druhu.

Všetko vyvrcholí už dnes večer, keď sa všetci stretnú zoči voči. Erica a jej Hnutie odporu sú odhodlaní zastaviť smrteľné ťaženie Anny voči ľudstvu a popritom zachrániť syna. Lisa privedie zo zajatia svoju starú mamu Dianu, ktorú Anna pred rokmi zvrhla z trónu a uväznila ju. Zdá sa však, že Diana má tiež svoje plány a manipulovala aj s Lisou, Diana sa totiž chce vrátiť a získať stratený trón, no nie je známe, aké má plány potom, či bude pokračovať v pláne kolonizácie alebo odletia preč. Lisa však tiež nič netuší, aké má Diana plány, no pokračuje v pláne zvrhnutia Anny.

Lenže zdá sa, že Lisa bude pokračovať aj v pláne svojej matky Anny a skríži sa s Tylerom, pretože ju ovláda aj pud rozmnožovania ako budúcej kráľovny.

Ak však chce Lisa uspieť spolu s Hnutím odporu, musia sa poponáhľať, lebo Anna je nezastaviteľná. Hnutie odporu však dostáva nečakanú posilu, Ericu unesie neznáma organizácia, ktorá Hnutie už dlhšiu dobu sleduje a ponúkne im pomoc proti Návštevníkom. Podľa všetkého sa jedná o vládnu agentúru, ktorá tajne zbiera informácie o Návštevníkoch a takisto je im jasné, že úmysly Návštevníkov nie sú čisté. S Ericou jedná agent Mike Donova, zaujímavosťou je, že Donovana stvárni herec Lars Tremont, ktorý hral aj v pôvodnom V v 70-tych rokoch.

Veľký súboj príde v závere epizódy a aj samotní tvorcovia potvrdzujú veľmi tragický záver aktuálnej série, hlavná predstaviteľka Elizabeth Michtell (Erica Evans) v rozhovore pre Entertaiment Weekly naznačila, že nás čaká šokujúca epizóda plná niekoľkých zrád, kto však koho zradí nepovedala, bude to aj veľmi dojímavá epizóda, keďže na konci by malo zomrieť hneď niekoľko postáv. Isté je len, že určite prežije Anna a Erica, pri ostatných postávach je prežitie otázne a diváci budú naozaj nemilo prekvapení a netrpezliví, kto prežije a kto nie. Rozhodnutie o tom, či bude seriál pokračovať aj 3.sériou však ešte nepadlo, preto všetci dúfame, že seriál dostane aj ďalšiu sériu, keďže dej si pýta ďalšie pokračovania, pretože boj o naše prežitie nie je ani zďaleka na konci!

debata chyba
Viac na túto tému: #V