Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacné paušály pre mladých: Telekom prináša nový program, volania, sms a dáta si môžu namixovať sami

Nový digitálny program umožňuje vyskladanie podľa svojich potrieb.

23.04.2024 10:25
mladí, mobil Foto:
Ilustračné foto.
debata

Už 2. mája 2024 odštartuje Telekom novinku pre mladých od 15 do 28 rokov s názvom SWIPE. Nová platforma umožní skladať si telco služby podľa seba. „Každý mesiac môže vyzerať program nášho mladého zákazníka úplne inak. Navyše SWIPE neberieme iba ako štart jedného programu, ale celej platformy Svet podľa teba, ktorá GenZ prináša exkluzívne zážitky či nevídané benefity,“ uviedol Mladen Mitič zo spoločnosti Slovak Telekom.

Ako bude fungovať SWIPE?

SWIPE je plne digitálny, samostatne fungujúci produkt. Zákazník si stiahne dedikovanú SWIPE aplikáciu, cez ktorú si môže objednať i aktivovať program. Na výber má fyzickú SIM kartu aj eSIM. Aktivácia prebieha cez biometriu a rozpoznávanie tváre, platba za služby je potom realizovaná cez spárovanú platobnú kartu.

SWIPE program si skladá každý sám podľa svojich potrieb – volí si vždy z troch komponentov: voľné minúty/správy, objem dát a rýchlosť dát. Každá kombinácia má inú cenu a zákazník si môže vyberať zloženie podľa objemu či rýchlosti dát alebo podľa ceny, ktorú chce zaplatiť a namixovať si podľa seba celý SWIPE program.

Program SWIPE:

  • Voľné minúty+správy: možno si zvoliť 0, 100+100, 200+200, neobmedzené
  • Objem dát: možno si vybrať 0, 15, 20, 50, 100 GB alebo neobmedzené
  • Rýchlosť: možno si určiť 1, 3, 10 Mbps alebo neobmedzenú

Napríklad kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí a 15 GB plnou rýchlosťou vyjde na 12 € (tzv. SWIPE za 12 €). Alebo kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí, 50 GB s rýchlosťou 10 Mbps vyjde na 16,7 €.

K dispozícii bude aj najvyššia kombinácia – neobmedzené volania a správy, aj neobmedzené dáta plnou rýchlosťou a Refresher+ ako darček za 22 € (tzv. Nekonečný SWIPE).

Na druhej strane si môže zákazník zvoliť aj minimálny paušál ako napríklad žiadne volania, 15 GB dát a rýchlosť 1 Mbps za 7,7 € mesačne či 0 minút/správ, 15 GB dát a rýchlosť 3 Mbps za 8,8 € mesačne.

Zákazník si volí kombo na obdobie 30 dní – ak dáta či minúty náhodou minie skôr, môže si dokúpiť doplnkový balíček alebo obnoviť celý program aj skôr. Novozvolené kombo bude platiť opäť 30 dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #mobilný operátor