Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ringier Slovakia má nového výkonného riaditeľa. Prichádza zvnútra spoločnosti

Predstavenstvo Ringier Slovakia vymenovalo nového Executive Directora.

01.04.2024 06:00
aktuality.sk Foto:
Vlajkovou loďou vydavateľstva Ringier Slovakia je sravodajský portál Aktuality.sk.
debata

Predstavenstvo Ringier Slovakia vymenovalo Františka Nováka za nového Executive Directora spoločností Ringier Slovakia Media a Ringier Slovakia Communities. Od 1. apríla 2024 prevezme operačné riadenie oboch spoločností. Pozíciu CEO oboch spoločností bude aj naďalej zastávať Marek Václavík.

Planéta Zem sa usmieva Čítajte aj Ekológia nemusí byť nákladná. Slovenka zaujímavým spôsobom učí novú generáciu

František Novák pôsobí v spoločnosti od roku 2013, od roku 2023 na pozícii Managing Directora pre Ringier Slovakia Communities. Na svojej novej pozícii zastreší každodenné operatívne riadenie spoločností, rokovania a vzťahy s obchodnými partnermi, ako aj ďalšie biznisové témy. Reportovať bude priamo Marekovi Václavíkovi.

„Chcel by som sa poďakovať manažmentu za prejavenú dôveru. Ringier je dlhoročným lídrom slovenského internetu. Preto cítim veľkú zodpovednosť, voči našim čitateľom, užívateľom, ako aj našim zamestnancom. Mojím cieľom je inovovať naše produkty, tak aby sme ponúkali tie najkvalitnejšie služby a ostali jednotkou aj naďalej,” uviedol František Novák.

František Novák je od 1. 4. 2024 nový Executive... Foto: Ringier Slovakia
František Novák František Novák je od 1. 4. 2024 nový Executive Director Ringier Slovakia.

Marek Václavík sa stal generálnym riaditeľom v septembri minulého roka, po odchode výkonného riaditeľa Michala Marušku, ktorý vydavateľstvo viedol spolu s finančným riaditeľom Petrom Hollým. Vedenie spoločností Ringier Slovakia Media a Ringier Slovakia Communities prevzal ako dočasný generálny riaditeľ Václavík, ktorý ostáva po úspešnom pôsobení aj naďalej CEO oboch spoločností. V ďalších mesiacoch sa zameria na víziu, strategické smerovanie a užšiu spoluprácu oboch spoločností.

„Som presvedčený, že František Novák prenesie svoje dlhoročné expertné skúsenosti aj do vedenia našich spoločností. Umožní nám to pokračovať v zmenách, ktoré sme spustili na konci minulého roka. Cieľom je pripraviť sa na ďalší rozvoj v dynamicky sa meniacom mediálnom prostredí na Slovensku,“ skonštatoval Václavík.

digitálne technológie, umelá inteligencia, AI, informatika Čítajte aj Umelá inteligencia je rasistická: Vedci zisťovali, ako sa to mohlo stať

Do portfólia mediálneho domu Ringier Slovakia patria portály Aktuality.sk, Diva.sk, Šport.sk. Súčasťou vydavateľstva sú aj ďalšie produkty ako Azet.sk, Pokec či Koktejl.sk. Prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti United Classifieds združuje portály ako Autobazar.eu či Nehnuteľnosti.sk. Ringier Slovakia zamestnáva viac ako 250 ľudí, je súčasťou švajčiarskej skupiny Ringier AG.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #Ringier Slovakia