Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší duel Korčoka s Pellegrinim: Pred druhým kolom volieb sa prvýkrát stretnú v diskusnej relácii

Ivan Korčok a Peter Pellegrini sa stretnú v ďalšom predvolebnom diskusnom dueli.

27.03.2024 12:00
Peter Pellegrini a Ivan Korčok Foto:
Ivan Korčok sa stal víťazom prvého kola prezidentských volieb, na druhom mieste skončil Peter Pellegrini.
debata (1)

Slovensko má za sebou 1. kolo prezidentských volieb, v ktorom si voliči si zvolili dvoch kandidátov, z ktorých vzíde nástupca prezidentky Zuzany Čaputovej. Do druhého kola volieb, ktoré sa bude konať v sobotu 6. apríla 2024, postupujú Ivan Korčok a Peter Pellegrini.

korčok, pellegrini Čítajte aj Diváci hodnotili duel Pellegriniho a Korčoka. Kto vyšiel z debaty ako víťaz?

Dvaja kandidáti na prezidenta sa doposiaľ stretli v diskusii ako prezidentskí kandidáti len dvakrát. Prvýkrát v dueli na Markíze a potom v superdebate všetkých kandidátov na hlavu štátu na Jednotke RTVS. Najočakávanejším bol práve ich duel na Markíze, kde sa stretli v priamom debatnom dueli vôbec prvý raz. Diskusia je doposiaľ najsledovanejším programom tohto roka, pozrelo si ju až 632-tisíc divákov.

Po prvom kole volieb si zatiaľ obaja kandidáti vymieňajú odkazy cez sociálne siete. Odštartoval to Peter Pellegrini v pondelok večer statusom, v ktorom tvrdí, že Ivan Korčok s ním nechce ísť do diskusie, čo ten poprel. Práve Pellegrini bol kritizovaný pred prvým kolom kvôli tomu, že sa mal vyhýbať debatám s Korčokom.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini Čítajte viac Mediálna prestrelka Korčoka a Pellegriniho: Kampaň vrcholí, kandidáti sa hádajú cez statusy

V ďalšom dueli sa dvaja prezidentskí kandidáti stretnú už zajtra, vo štvrtok 28. marca o 12:30 hod. Diskusiu prinesie spravodajská televízia RTVS :24 a Rádio Slovensko. Moderátorkou relácie bude Karolína Lacová.

TV Markíza chystá predvolebný duel Korčoka a Pellegriniho hneď po veľkonočných sviatkoch, v utorok 2. apríla o 20:30 hod. Vysielať ho bude naživo z Primaciálneho paláca. Obaja kandidáti budú mať k dispozícii rovnaký 20-minútový časový priestor a na záver diskusie možnosť počas jednej neprerušovanej minúty samostatne osloviť svojich voličov.

RTVS prinesie finálový duel Ivana Korčoka a Petra Pellegriniho v stredu, 3. apríla o 20:10 hod. na Jednotke a v Rádiu Slovensko. Diskusiu budú moderovať Marta Jančkárová a Marek Makara.

Prezidentský duel prinesie aj Rádio Expres, a to v utorok 2. apríla o 12:00 hod. Debatu s kandidátmi postupujúcimi do druhého kola bude moderovať Braňo Závodský.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #politické relácie #prezidentské voľby 2024