Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Lacný diskont pokračuje v expanzii na východnom Slovensku. Otvára svoj prvý obchod pod Tatrami

Zamestnanie v nej nájde 19 ľudí.

25.04.2024 00:00
Action Foto:
Ilustračné foto.
debata

Action, rýchlo rastúci diskont s nepotravinovým tovarom, na slovenskom trhu rýchlo expanduje. Vo štvrtok 25. apríla otvára už svoju osemnástu predajňu. Tentokrát pribudne nový obchod v Poprade, v Prešovskom kraji bude v poradí treťou predajňou reťazca.

„Za rok si Slováci Action veľmi obľúbili, o čom svedčí aj naša rýchla expanzia naprieč trhom. Vďaka novej predajni v Poprade budeme našim zákazníkom ešte bližšie,“ povedal Boyko Tchakarov, regionálny riaditeľ Action pre Rakúsko, Česko a Slovensko.

Temu Čítajte aj Nakupujete lacný tovar cez aplikáciu Temu? Môžu vám zmiznúť peniaze z účtu, reklamácia alebo vrátenie tovaru je problém

Nová predajňa v Poprade sa nachádza na ulici Dlhé Hony v priestoroch OC Max. Návštevníkom ponúka dostatok parkovacích miest a veľkú nákupnú plochu s rozlohou 732 metrov štvorcových. Predajňa bude zamestnávať 19 ľudí na plné aj čiastočné úväzky a bude otvorená každý deň od 9:00 do 21:00.

Action vstúpil na slovenský trh v marci 2023 a odvtedy otvára nové predajne po celej krajine. Diskont tiež prevádzkuje distribučné centrum neďaleko Bratislavy, z ktorého zásobuje predajne nielen na slovenskom trhu, ale aj v Rakúsku a Nemecku.

Attila Végh Čítajte aj Veľké značky dávajú od Végha ruky preč: Známy slovenský pivovar s ním ruší spoluprácu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action