Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Allegro prichádza na Slovensko. Spúšťa online trhovisko so 100 miliónmi ponúk

Najväčšie online trhovisko európskeho pôvodu je odteraz aj na Slovensku.

20.03.2024 06:00
Allegro Foto:
debata (1)

Na Slovensko prichádza Allegro, najväčšie trhovisko európskeho pôvodu s takmer 25-ročnými skúsenosťami na trhu. Táto expanzia je súčasťou pokračujúceho rastu Allegro v strednej Európe. Vstupom na náš trh sľubuje Allegro nielen bezkonkurenčné ceny, ale aj bezpečné a spoľahlivé online nakupovanie.

Allegro už má za sebou úspešné etablovanie na českom trhu, kde si získal viac ako 1,6 milióna aktívnych kupujúcich a stal sa druhou najnavštevovanejšou e-commerce platformou za menej než rok. Teraz môžu spoznať jeho online trhoviská a ich výhody aj slovenskí spotrebitelia.

Medveď v uliciach Liptovského Mikuláša. Čítajte aj O Slovensku sa píše v zahraničí: BBC zaujalo virálne video medveďa z Liptovského Mikuláša

„Využívame naše skúsenosti a poznatky z českého trhu a snažíme sa priniesť podobnú, lokalizovanú a na partnerstvá orientovanú stratégiu aj na Slovensko. Naším cieľom je zabezpečiť hladké a príjemné nakupovanie a predávanie," uviedol Matthias Frechen, obchodný riaditeľ spoločnosti Allegro. „Z našich prieskumov vyplýva, že slovenskí zákazníci od Allegro očakávajú výhodné ceny, široký sortiment a spoľahlivé nakupovanie podložené overenými hodnoteniami od ostatných používateľov. Sme odhodlaní tieto očakávania na Slovensku nielen splniť, ale aj prekročiť," doplnil Frechen.

Foto: Allegro.sk
Allegro

Online trhoviská a ich výhody

Allegro.sk nie je len ďalším e-shopom. Je to trhovisko, ktoré zjednodušuje obchodovanie medzi predajcami a zákazníkmi, čo prináša prospech obe strany. Zákazníci majú prístup k širokej škále produktov za výhodné ceny a môžu nakupovať bezpečne online, zatiaľ čo predajcovia majú spoľahlivého partnera podporujúceho rozvoj ich podnikania.

Allegro.sk ponúka slovenským spotrebiteľom prístup k rozsiahlemu výberu produktov, s až 100 miliónmi dostupných ponúk. Katalóg produktov zahŕňa všetko od elektroniky, domova a záhrady, športu a voľného času, výrobkov pre deti, automobilov, cez módu a obuv, zdravie a krásu, knihy, až po médiá, zberateľské predmety a umenie.

Allegro.sk spustil v pondelok 18. marca prvú reklamnú kampaň na Slovensku:

Motiváciou je cena

Jedným z kľúčových faktorov, ktoré motivujú slovenských spotrebiteľov k nakupovaniu online, je cena. Allegro na to reaguje svojou garanciou najnižšej ceny, ktorá porovnáva ceny s vybranými online obchodmi na Slovensku a ukazuje najlepšie ponuky na ich platforme.

„Naša garancia najnižšej ceny porovnáva ceny na Allegro s vybranými online obchodmi na Slovensku a ukazuje najlepšie ponuky na našej platforme. Ak by sme takúto garanciu nevedeli splniť, vrátime zákazníkom 150 % rozdielu ceny vo forme kupónu uplatniteľného na Allegro," uviedol Wojciech Bogdan, marketingový a finančný riaditeľ v Allegro.

S ďalšími službami ako Allegro Smart s neobmedzenými bezplatnými doručeniami a programom Allegro Protect, ktorý prináša bezpečné nákupné prostredie, sa Allegro snaží maximalizovať výhody a odstrániť obvyklé komplikácie online nakupovania. S mobilnou aplikáciou Allegro majú zákazníci možnosť nakupovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Foto: Allegro.sk
Allegro

Pre predajcov predstavuje Allegro spoľahlivého partnera, ktorý podporuje rozvoj ich podnikania v novom a populárnom predajnom kanáli, a zároveň im dáva plnú kontrolu nad ich ponukami a cenami. Ponúka im bezplatnú registráciu a prevádzku predajného účtu na platforme, čo umožňuje predajcom ľahko vyskúšať všetky benefity, ktoré Allegro ponúka, vrátane špeciálnych ponúk pre nových predajcov. Všetky funkcionality sú prispôsobené miestnemu trhu – od jazyka, meny a spôsobov dopravy, vrátane doručenia do širokej siete odberných miest Packeta v rámci celého Slovenska.

Allegro na Slovensku otvára novú kapitolu v e-commerce svete. S jeho dedičstvom MALL.sk a novým a zlepšeným modelom trhoviska sa stáva neodmysliteľnou súčasťou online nakupovania na Slovensku. Prevádzka MALL.sk pokračuje naďalej ako samostatná platforma a zároveň aj jeden z obchodníkov na Allegro.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #online nakupovanie #e-shopy #Allegro