Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká zmena v ponuke pre zákazníkov: Nový Magenta svet predstavuje úplne nové balíky služieb a benefity

Telekom prichádza s jednou z najväčších zmien za posledné roky.

25.01.2024 14:10
Telekom Foto:
debata (2)

Operátor Telekom dnes novináromm predstavil tri úplne nové balíky služieb a benefitov pre svojich zákazníkov. Prvou novinkou je paneurópsky zákaznícky program Magenta Moments, ktorý prináša exkluzívne ponuky a nové funkcie. Druhou je nová Magenta 1 s jednoduchšími balíkmi služieb. Treťou novinkou je zvýšenie rýchlostí na na optickom internete. Zákazníkom magentového operátora budú pribúdať postupne.

Halo Čítajte aj Nadupaná ponuka, ktorá potrápi nielen Netflix: Táto streamovacia služba útočí!

Koncept Magenta Moments

Veľký štart má dnes, 25. januára 2024, medzinárodný koncept zákazníckeho programu Magenta Moments. Po úspešnej premiére v T-Mobile Czech Republic prichádza novinka postupne na ďalšie trhy a aj na Slovensko.

„Magenta Moments prináša na slovenský trh viac ako iba ďalší lojalitný program. Je to cezhraničná cesta k zážitkom, exkluzívnym ponukám našich partnerov, voucherom svetových značiek, prekvapeniam, hrám i súťažiam. Tento medzinárodný koncept presahuje hranice jedného trhu a má potenciál priniesť zákazníkom celej skupiny množstvo výhod. Veríme, že postupne bude rásť, prinesie nejedno prekvapenie a zvýši interakciu zákazníkov v našej aplikácii,“ uvádza Mladen Mitič, riaditeľ mass marketu Slovak Telekom.

umelá inteligencia Čítajte aj 4 kľúčové technológie, ktoré v roku 2024 zvýšia ľudskú produktivitu a kreativitu

Nová platforma Magenta Moments je súčasťou Telekom aplikácie. Pri dnešnom štarte je v nej pripravených viac ako 50 ponúk z rozličných sfér, či ide o nakupovanie, cestovanie, doručovacie služby, fast-food reťazce alebo aj ubytovanie a zájazdy. V priebehu februára pribudne ďalších 20 ponúk.

Top ponuky sa budú postupne obmieňať a nebudú chýbať ani rozličné prekvapenia na vybrané dni. Aktuálne sú hlavnými štyri veľké ponuky od hlavných partnerov: Pelikan.sk poskytuje 33 € voucher na letenky a zájazdy nad 80 €, Regal Burger prináša plné menu za cenu burgra, Samsung ponúka 22% zľavu v e-shope na bielu techniku či TV a Slovnaft zľava 0,08 eura na prémiové palivá i hot-dogy zadarmo.

Nová Magenta 1

Foto: Telekom
Telekom Magenta 1

Druhou novinkou je nová verzia obľúbených balíkov služieb Magenta 1. Ide o jednu z najväčších zmien v portfóliu Telekomu za posledné roky. Nová Magenta 1 zjednodušuje doterajšie kombinácie služieb a pre zákazníka prináša väčšiu flexibilitu pri používaní. Po novom bude aj pre fixné balíky služieb. Všetci zákazníci budú mať na výber buď zľavu na balík služieb alebo viac benefitov, ktoré si zákazník vyskladá sám do výšky svojho kreditu.

„Prinášame na trh novú Magentu 1, ktorá zákazníkom prinesie slobodu spájať si všetky služby, ktoré potrebujú. Čím viac budú zákazníci potrebovať, tým viac služieb im vieme ponúknuť. Celá rodina môže v novej Magenta 1 viac získať, byť viac prepojená, užiť si viac zábavy či rýchlejšie pripojenie. Zároveň chceme zákazníkom nechať voľnú ruku i flexibilitu pri tvorbe balíkov. Môžu si meniť hlavnú výhodu balíka Magenta 1 i jednotlivé benefity počas využívania,“ uvádza Mladen Mitič, riaditeľ mass marketu Slovak Telekom.

Zákazníci si budú môcť vytvárať nové balíky služieb od 1. marca 2024. Pri vzniku bude automaticky nastavená ako hlavná výhoda nižšia platba (t.j. zľava 10%). Telekom mení fungovanie Magenta 1 a systém zliav po deviatich rokoch. Pri tejto príležitosti dáva zákazníkom možnosť premyslieť si, ako chcú vstúpiť do novej Magenta 1. Keďže ide o výraznú zmenu podmienok používania služieb, budú môcť odstúpiť od platnej zmluvy využívaných služieb do 30 dní.

heslo, Čítajte aj Definitívne zrušená relácia: Ustupuje Jojka Markíze, keď vyhadzuje svoj prvý prepadák?

Vyššie rýchlosti na optike

Treťou avizovanou novinkou je zrýchlenie internetových programov na technológii optiky pre domácnosti i malé firmy. Zmena pre zákazníkov nastane k 15. marcu 2024 a je pre všetkých bezplatná.

Najväčšie zmeny pri optickom internete nastanú pri dvoch nižších programoch. Napríklad pri programe ŠTART budú zvýšené rýchlosti downloadu o 60%, pri uploade o 50%. Pri programe EXTRA bude zvýšený najmä upload – o 25 až 50%. Telekom zrýchli programy aj pri optických programoch určených pre malé firmy a živnostníkov, t.j. VSE segment. Aj tu platí, že najvyššie zrýchlenia dostanú najmä nižšie a stredné programy. Ceny programov ostanú nezmenené.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #operátor