Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce vo 4ke: Zľava na pevné aj mobilné služby a kopec zariadení

Operátor 4ka predstavuje svoju vianočnú ponuku.

27.11.2023 06:00
4ka Vianoce Foto:
debata

Telekomunikačný operátor pripravil pre svojich zákazníkov viacero zaujímavých zliav na zariadenia k mobilným paušálom a na služby pevného optického internetu a televízie. Vo vianočnej ponuke je viac ako 50 zariadení, na ktoré je možné využiť cenové zvýhodnenie až do celkovej výšky 210 eur z ceny zariadenia. V ponuke sú telefóny, tablety, smart hodinky a notebooky, po prvýkrát aj smart televízor Samsung a pribudli aj najnovšie iPhony.

pán profesor, Čítajte aj Markizácky seriál je takmer na konci vysielania: Poznáme dátum poslednej epizódy! Poponáhľajte sa

Vianočná zábava do obývačky

Pod značkou 4ka už zákazníci nájdu nielen mobilné služby, ale aj TV a domáci internet. Operátor cez partnerské siete pokrýva optickým internetom viac ako milión domácností. Na predvianočný trh sa preto zamerala aj na domácu zábavu do obývačky.

Novinkou v ponuke je 55 palcový 4K smart televízor Samsung k dátovým paušálom Sloboda za 282 eur, rozdelených v 24 mesačných poplatkoch po 11,75 EUR. Okrem toho ponúka 4ka aj zaujímavú zľavu na služby 4KA TV a domáceho optického internetu pre domácnosti, zároveň ako darček k televíznej službe pridáva prémiový balík HBO na mesiac zadarmo. Zvýhodnenú ponuku môžu zákazníci využiť do konca januára 2024.

Pre dokonalú zábavu do obývačky ponúka 4ka aj dve herné konzoly – Microsoft Xbox a Nintendo Switch, ktoré sú dostupné k dátovým paušálom Sloboda.

Vedľajší produkt, Tomáš Maštalír Čítajte aj Tomáš Maštalír nakrúca nový seriál. Napínavá dráma sa na obrazovke objaví budúci rok

Ďalšie zľavy a bonusy

4ka zaradila do ponuky aj tri modely notebookov Lenovo a päticu tabletov Honor Pad, a tiež najnovšie iPhony 15 a iPhone 15 Pro v rôznych farebných kombináciách. V ponuke operátora nájdu zákazníci aj refurbishovaný iPhone 12 z obľúbenej kategórie „Ako nový“ so zárukou 24 mesiacov od 354 eur. Okrem toho v predvianočnej ponuke pribudol aj model Apple iPhone 14 Pro a nechýbajú ani Apple Watch Series 8.

Noví zákazníci predplatených služieb môžu využiť vo 4ke naďalej viacero zliav a bonusov – bonus za prenos čísla od iného operátora, paušál Sloboda Nekonečno+ za zvýhodnenú cenu alebo 1+1 SIM zadarmo. Pre študentov platia zvýhodnené ceny na nový paušál Sloboda pre mladých až do 28.2.2024.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobilný operátor #4ka #vianočná ponuka