Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Orange mení ponuku pre firmy a podnikateľov. Prináša nové mobilné paušály a programy pre internet

Orange so spustením vianočnej akcie prichádza aj s novou ponukou pre biznis zákazníkov.

03.11.2023 12:00
Orange B2B Foto:
debata (6)

Orange pokračuje v zjednodušovaní svojho portfólia a predstavuje úplne novú ponuku pre biznis zákazníkov. Nové mobilné paušály Pro Biznis a programy optického internetu FiberNet Pro ponúkajú viacero noviniek, ktoré platia od 3. novembra 2023.

Podnikatelia, živnostníci a firmy majú zároveň po prvýkrát možnosť spojiť si mobilný biznis paušál a optický biznis internet do ponuky Love Pro Biznis a získať tak dodatočnú zľavu 20 % na fixný internet počas celej doby trvania kontraktu.

Orange vianoce Čítajte aj Orange Vianoce 2023: K optickému internetu televízor alebo mobil, ale aj nové portfólio fixných služieb

Nové mobilné paušály Pro Biznis

Firemní zákazníci Orangeu si môžu po novom vybrať z ponuky piatich mobilných paušálov Pro Biznis. Ich súčasťou je balík voľných dát, medzinárodných hovorov, neobmedzené správy, neobmedzený internet po prečerpaní dát z balíka či dotácia na zariadenia až do výšky 455 eur.

Tri najvyššie paušály Pro Biznis ponúkajú zároveň možnosť výberu extra benefitov v podobe doplnkových služieb v cene paušálu. Zákazník si tak svoj mobilný paušál vie prispôsobiť svojim špecifickým potrebám – vybrať si môže zo štyroch doplnkových služieb: 5 GB dát mesačne navyše, 5% zľava na zariadenie, roamingový balík a online ochranu. Cena nových paušálov začína od 20 eur, najdrahší je za 70 eur mesačne.

O 5 minút 12 Čítajte aj Moderátorské zemetrasenie v RTVS nemá konca: Po hlavnom spravodajstve sa mení aj najsledovanejšia politická relácia

Optický internet po novom

Biznis zákazníci si môžu po novom vybrať z troch programov pevného internetu FiberNet Pro. Nové programy ponúkajú rýchlosti optického pripojenia od 400 Mbit/s po 1Gbit/s a doplnkové služby v cene. Súčasťou všetkých troch programov je služba pre zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti pripojených zariadení, a tiež služba automatickej zálohy dát. Najvyšší program FiberNet Pro Premium obsahuje v cene navyše aj službu Pevná IPv4 adresa.

Love ponuka už aj pre firmy

Spojiť si služby mobilnej a pevnej siete do ponuky Love a ušetriť už môžu aj biznis zákazníci. Ak si svoj Pro Biznis paušál spoja s ktorýmkoľvek biznis programom optického internetu do ponuky Love Pro Biznis, získajú zľavu 20% na mesačný poplatok z ceny FiberNet Pro počas celej doby kontraktu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #mobilný operátor #vianočná ponuka