Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Môže sa stať z reklamy na obyčajnú riasenku virálne video? Môže. Stačí, keď je iná ako tradičné reklamy

Značke Maybelline sa podarilo posunúť tradičnú reklamu na vyššiu úroveň.

23.07.2023 06:00
Mihalnice ako bábika - môžete ich mať aj vy! Foto:
Ilustračné foto.
debata

Nestáva sa často, aby sa reklama na bežný kozmetický produkt stala virálnou. Značke Maybelline sa to však podarilo. Jej reklamné spoty z londýnskeho metra alebo legendárneho poschodového autobusu „doubledecker“ na mascaru, ktorá zväčší objem mihalníc, sa stali hitom na sociálnych sieťach.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Veľké finále! Ktorá televízia sa bude hanbiť? Rozhodnite, ktorý slovenský seriál je najhorší

A to ešte pred jej oficiálnym zverejnením, keď značka na svojom instagramovom profile uviedla: „Nastúpte do expresu Sky High Mascara. Po New Yorku sa presúvame do ulíc Londýna. Sme na cestách s riasenkou #SkyHighMascara, ktorá pozdvihne vašu hru s mihalnicami na novú úroveň. Dodá im neobmedzenú dĺžku a plný objem.“

Mihalnice vo veľkosti slnečníka na vozni metra, autobuse alebo zastávke splnili účel. Ľudí netradičná reklama zaujala a jej počet zhliadnutí a zdieľaní na sociálnych sieťach sa vyšplhal na desiatky miliónov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maybelline New York (@maybelline)

Pre značku Maybelline, ktorá je tradične spojená s New Yorkom, je prijatie v ďalšej svetovej metropole – Londýne, významným míľnikom. Pozitívne ohlasy na riasenku, ktorá sa len tak nerozmaže, v upršanom Londýne určite potešia. Aj keď je to len súčasťou jednej veľkej marketingovej ilúzie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklamná kampaň #Maybelline