Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Telekom spája mladých ľudí z celej Európy. Prináša im leto plné hudobných zážitkov

Môžu získať prístup k množstvu hudobných zážitkov po Európe vrátane koncertov a festivalov.

11.06.2023 06:00
bi-230601-summer-of-joy Foto:
Summer of Joy, Youth and Freedom.
debata

Vo svete rastúcich ekonomických, environmentálnych, vzdelávacích a spoločenských tlakov mladí ľudia pociťujú neustále obavy. Deutsche Telekom však verí, že na užívanie si mladosti má právo každý. A esenciou kultúry mládeže je hudba. Preto vyzýva mladých ľudí, aby sa zúčastnili širokej škály hudobných zážitkov po celej Európe, čím im pomáha spojiť sa s možnosťami, ktoré im ich kultúra ponúka.

dovolenka, relax Čítajte aj Chceli by sme viac dovolenky, nie každý si ju však môže dovoliť

„Keďže mladí ľudia naďalej čelia bezprecedentnému tlaku, prioritou by malo byť zachovanie ich univerzálneho práva byť mladý," vysvetľuje Ulrich Klenke z Deutsche Telekom. „Naša spoločnosť sa zaviazala ukázať našu podporu mladej generácii a poskytnúť im výnimočné kultúrne zážitky, prostredníctvom ktorých zažijú skutočnú radosť z mladosti,“ dodáva.

Leto radosti odštartovala DJka Jayda G

Hlavnou ambasádorkou celého projektu Leto radosti sa stala DJka Jayda G nominovaná na GRAMMY, ktorá hovorí: „Hudba bola mojím záchranným lanom počas môjho dospievania. Pre zachovanie kultúry mládeže je veľmi dôležité umožniť mladým prístup k skutočným hudobným zážitkom. A byť súčasťou spolu s Deutsche Telekom pri poskytovaní úniku pred tlakom na dnešnú mládež je pre mňa obrovská česť.”

dobrý doktor, Čítajte aj Ste fanúšikovia tohto seriálu? Môžete si vydýchnuť, nová séria je oficiálne potvrdená

Leto radosti a spolupráca s DJkou Jayda G sa netýkala iba eventov, ale aj kampaňového filmu v štýle hudobného videa. Režírovalo ho ocenené duo BRTHR, ktoré spolupracovalo s umelcami ako THE WEEKND, PinkPantheress a CHARLI XCX. Film kampane s Jaydou G pretvára klasický príbeh „Peter Pan“ do novej podoby pre novú generáciu:

Nový ročník iniciatív pre mladých

Leto radosti je otvorené pre mladých ľudí, ktorí môžu získať prístup k množstvu hudobných zážitkov po Európe vrátane exkluzívnych koncertov, pop-up podujatí či možnosti vyhrať lístky na európske festivaly ako Colours of Ostrava, Electric Castle (Cluj-Napoca), INOTA Festival (Lake Balaton) i Lovestream v Bratislave.

Súťaže o lístky prebiehajú vždy v dvojtýždenných cykloch, ďalšie informácie získate na stránke summerofjoy.e­lectronicbeat­s.net. V sérii Electronic Beats sa navyše chystá celkovo 8 prekvapivých podujatí pre fanúšikov. Slovenskí priaznivci si už teraz môžu zapísať dátum 27. júl 2023. Súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group je aj Slovak Telekom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #mobilný operátor