Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vojna influencerov: Ráchel je na Love Islande, Tommy Kotty zatiaľ spojil sily s Filipom Sulíkom

Na sociálnych sieťach sa v posledných dňoch intenzívne prepiera konflikt medzi spevákom a moderátorom Tommym Kottym a influencerkou Ráchel.

24.10.2023 11:15
rachel karnižova, tommy kotty Foto:
Fotku s krvavou tvárou zverejnila Ráchel na svojom Instagrame.
debata

Pred pár mesiacmi verejný priestor ovládla kauza influencerky Ráchel Karnížovej, známej ako Rachellkka a jej vtedajšieho priateľa Tomáša Drahoša, známeho ako Tommy Kotty. Influencerka vtedy zverejnila fotky s modrinami a ukázala aj rozbitý byt. Medzi ňou a Kottym malo dôjsť k hádke, ktorá vyvrcholila napadnutím influencerky. Ráchel podala trestné oznámenie, do kauzy vtedy vstúpil aj generálny prokurátor Maroš Žilinka.

sexistický kix Čítajte viac Šialený bizár slovenskej reklamy: Nominácie na Sexistický kix tento rok poriadne prekvapili

Po tom, čo sa kauza dostala na verejnosť, sa Tommy Kotty dobrovoľne prihlásil na protialkoholické liečenie. Keď kauza najviac žila, bol bez prístupu k telefónu a množstvo informácií sa dozvedel až spätne. Teraz sa kauza obrátila, Ráchel je momentálne v reality show Love Island a pravdepdoobne nemá tušenie, čo sa odohráva na slovenskom Instagrame.

Podcast, ktorý má ukázať druhú stranu kauzy

Spevák a moderátor Tommy Kotty totiž spojil sily s Filipom Sulíkom, synom predsedu SaS. On sám patrí kvôli svojim názorom medzi kontroverzné osoby, v minulosti bol kritizovaný za svoju platformu Youdare, ktorú v roku 2022 riešila aj polícia.

Sulík na svojom Instagrame tvrdí, že má dôkazy, ktoré zmenia názor verejnosti na Ráchel. Tie by mal povedať v podcaste, kde si ako hosťa pozval práve Kottyho. Podcast by mali zverejniť už dnes. Sulík zároveň tvrdí, že Ráchel mu chcela urobiť podraz, ktorý ho viedol k myšlienke urobiť podcastový rozhovor s Kottym.

Okrem tohto podcastu však Sulík zverejnil aj súkromnú konverzáciu s Ráchel. Tvrdí tiež, že má informácie o tom, ako mal naozaj vyzerať konflikt Kottyho s Ráchel. „Všetko si nevymyslela. Rozbil jej byt asi prevažne Tomáš, ale ja som videl Ráchel deň po tom incidente a neviem o tom, že by mala jedinú modrinu. Videl som fotku, kde má krvavý nos. A nevravím, že nebola žiadna fyzická potýčka. Otázka je, že kto ju začal a kto sa len bránil. Dozviete sa v podcaste,“ odpovedal mladý Sulík na jeden z komentárov.

Aká je pravda?

Tvrdí však, že Ráchel si niektoré informácie prifarbila a nezverejnila celú pravdu. Dokonca naznačil, že z kauzy chcela vyťažiť najmä followerov, keďže si po incidente zamkla profil na Instagrame. Zároveň však Sulík tvrdí, že nepopiera Kottyho časť viny na celom incidente. „Tomáš je alkoholik. Tomáš je alkoholik, ktorý keď sa opije, tak je agresívny. Tomáš jej nahrával hnusné hlasovky, Tomáš jej roz*ebal byt. Tomáš si to priznal, Tomáš bol na liečení. To nikto nepopiera, ale Tomáš nerobil nikdy domáce násilie. Tomáš nikoho neznásilnil, Tomáš o nikoho nehasil cigarety. Tomáš žiadne dievčatá nemlátil. Podľa mňa si zaslúži dostať priestor na svoju obhajobu, keď mu je takýmto spôsobom krivdené,“ tvrdí Sulík.

Robert Fico, Andrej Danko, Peter Pellegrini, podpis, koaličná zmluva Čítajte viac Medveď Huliak, podržtaška Pelle aj Danko a neposlušné pero. Slovenské internety sa zabávajú na skladaní vlády

Viacerí influenceri, ktorí sa do debaty na svojich profiloch zapojili, tvrdia, že nie je fér, že podcast vyjde v čase, kedy je Ráchel v Love Islande. Iní zase hovoria, že aj Tommy Kotty bol preč v čase, kedy Ráchel hovorila svoju verziu príbehu. Do kauzy sa zapojili aj ďalšie známe tváre Instagramu, niektorí sa postavili na stranu Ráchel a iní na stranu Sulíka a Kottyho.

Jendo z trestných oznámení, ktoré Ráchel podala, polícia ešte v auguste zmietla zo stola. „Pred asi 2 mesiacmi som podávala odvolanie na rozhodnutie, ktoré mi prišlo z polície ohľadom incidentu, ktorý sa stal u mňa v mojom bývalom byte, kde mi môj frajer totálne zničil byt. Podľa polície to bol priestupok. Včera mi došlo rozhodnutie, kde to znova a definitívne zamietli,“ napísala vtedy influencerka. Polícia tak zhodnotila, že vec má byť riešená ako priestupok, nie ako trestný čin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ráchel Karnížová #Tommy Kotty #Filip Sulík