Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zuckerberg a Musk sa proti sebe postavia v ringu. Zápas bude naživo prenášať platforma X, uviedol Musk

Americkí miliardári sa na zápase v klietke dohodli cez internet.

06.08.2023 17:00
Mark Zuckerberg, Elon Musk Foto:
Mark Zuckerberg a Elon Musk.
debata (1)

Zápas dvoch z najvýznamnejších technologických miliardárov sveta, šéfa sociálnej siete X (predtým známej ako Twitter) Elona Muska a Marka Zuckerberga, riaditeľa spoločnosti Meta, ktorá vlastní okrem iného sieť Facebook, bude naživo prenášaný na sociálnej sieti X. Uviedol to vo svojom príspevku na sociálnej sieti Elon Musk.

Lúzri z Wall Street Čítajte aj Lúzri z Wall Street: Šialený skutočný príbeh, ktorý šokoval svet, dostal filmovú podobu

Obaja magnáti sa v júni cez internet dohodli na zápase v klietke. Miestom má byť oktagon v Las Vegas, kde sa konajú majstrovské zápasy v bojových umeniach MMA.

„Zápas Zuck vs. Musk bude naživo prenášaný na X. Všetok výnos pôjde na charitu pre veteránov,“ uviedol Musk vo svojom príspevku. Ďalšie podrobnosti však nezverejnil. Spoločnosť Meta na žiadosť o komentár k Muskovmu príspevku nereagovala.

Tridsaťdeväťročný Zuckerberg sa dlhodobo venuje tréningu zmiešaného bojového umenia MMA a vyhráva amatérske turnaje v brazílskom bojovom športe jiu-jitsu.

Päťdesiattriročný Musk už skôr vyhlásil, že takmer nikdy necvičí okrem toho, že dvíha a hádže do vzduchu svoje deti. Dnes na X uviedol, že celý deň posilňuje s činkami a pripravuje sa na zápas. Dodal, že nemá čas cvičiť, a tak si nosí činky do práce. Na otázku jedného používateľa sociálnej siete X na zmysel súboja Musk odpovedal: „Je to civilizovaná forma vojny. Muži milujú vojnu.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mark Zuckerberg #Elon Musk #MMA