Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok vojny, koniec hereckej hviezdy: Netflix láka bombastickými zábermi na svoj hit

Prvá polovica tretej série Zaklínača dorazí na Netflix už 29. júna.

12.06.2023 06:00
zaklínač, henry cavill, Foto:
Začiatok konca Henryho Cavilla ako Zaklínača sa začne od 29. júna.
debata
Slovensky rozhlas Čítajte aj RTVS má veľké plány. V blízkej budúcnosti chce spustiť úplne novú stanicu

Už zostáva iba zopár dní do príchodu dlhoočakávanej tretej série Zaklínača. Netflix ešte viac vybičuje očakávania a emócie divákov, novú osemdielnu sériu rozdelí na dve časti, podobne ako to spravil pri iných veľkých hitoch. Prvých päť častí sprístupní od 29. júna, na tri zostávajúce epizódy si fanúšikovia počkajú do 27. júla.

vedma, Antónia Lišková Čítajte aj Na Slovensko prichádza seriál, ktorý tu nikdy nebol. Je úlohou lídra posúvať hranice, hovorí programová riaditeľka Markízy

Práve na koniec série smeruje najväčšia pozornosť, keďže to budú posledné zábery pre Henryho Cavilla ako Geralta z Rivie. Ako sa tvorcovia vysporiadajú s tým, že herec v tejto úlohe končí? Ako tento fakt zakomponujú do deja? Ako predstavia nového herca, ktorý úlohu preberie? Práve to sú zároveň najväčšie tajomstvá, ktoré tvorcovia taja.

Plnohodnotný trailer k tretej sérii sľubuje opäť bombastickú akciu, ale aj neodvratný začiatok chaosu a vojny, ktorá môže znamenať koniec pre celý Kontinent.

O 5 minút 12 Čítajte aj RTVS reaguje: Inštitút prázdneho kresla sa viackrát stal nástrojom politického nátlaku

Ako pri každej vojne, tak aj teraz si každý musí vybrať stranu, na ktorej bude bojovať. Neutralita neexistuje. Alebo? Jedinou nádejou je Ciri, ktorú Geralt a Yenefer sprevádza. Lenže mladé dievča je najhľadanejšou osobou a jej hlavu chce každý.

Príbeh celej ságy sa začína poriadne rozbiehať a práve v jeho polovici odchádza Henry Cavill. Na jeho miesto nastupuje od štvrtej série Liam Hemsworth. Medzičasom je na spadnutie aj nakrúcanie piatej sezóny. Netflix chce zrýchliť produkciu nových epizód, v prípade, že by diváci začali strácať záujem o Zaklínača po odchode Cavilla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Henry Cavill #zaklínač